Yandex Metrica

EYT maaşı ne zaman, ayın kaçında yatacak? EYT maaşı ne kadar kaç TL olacak?

EYT maaşı ne zaman, ayın kaçında yatacak? EYT maaşı ne kadar kaç TL olacak?

EYT düzenlememesi meclisten geçmesinin ardından bu kapsamda emekli olan vatandaşlar emekli maaşlarının ne zaman yatacağını merak etmeye başladı. Vatandaşlar EYT maaşlarının nasıl hesaplandığını, ne kadar olacağını da araştırıyor. Peki, EYT maaşı ne zaman, ayın kaçında yatacak? EYT maaşı ne kadar kaç TL olacak?

Ekonomi

23.01.2024, 20:36

EYT maaşlarının ne zaman ayın kaçında yatacağı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Emekli maaşlarının ne kadar olacağını merak eden vatandaşlar araştırmalara başladı Konuya ilişkin t Muhammet Bayram merak edilen soruları cevapladı. EYT maaşı ne zaman, ayın kaçında yatacak? EYT maaşı ne kadar kaç TL olacak?

Memur olmak isteyenlere müjde!  KPSS'li KPSS'siz memur alımları başladı: İlanlar İŞKUR'da yayımlandı Memur olmak isteyenlere müjde! KPSS'li KPSS'siz memur alımları başladı: İlanlar... Haberi Görüntüle

EYT MAAŞLARI NE ZAMAN YATACAK?

Ekonomist Muhammet Bayram konuya ilişkin açıklamada bulundu:

SGK’lılar tahsis numaralarına göre her ayın 17 ile 25 ‘i arasında ödeme alacaklar. Bağkurlular ise 26’sı ve diğer günlerde maaş alabiliyorlar. Ancak EYT’lilerin maaşlarının nisan ayına yetişmeme ihtimaline karşın mayısta bir toplu ödeme yapılması söz konusu.

Bayram,“Emekli olmakla beraber EYT’liler maaş alacaklar. Eğer çalışmaya devam ederlerse çalıştıkları yerlerden ödeme alacaklar. Bu dönemde kıdem tazminatı ödemeleri olacak, yine aynı şekilde 5 bin lira ile 15 bin lira arasında promosyon ödemesi alacaklar.” İfadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading