Yandex Metrica

EYT'de son dakika! AK Parti müjdeli haberi duyurdu

EYT'de son dakika! AK Parti müjdeli haberi duyurdu

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş katıldığı CNN Türk canlı yayınında milyonlarca EYT'li vatandaşa müjdeli haberi duyurdu. Kurtulmuş yaptığı açıklamada, 1 milyon 900 bin vatandaşı ilgilendiren EYT düzenlemesine sona gelindiğini bildirdi.

Ekonomi

23.01.2024, 20:07

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, CNN Türk canlı yayınında EYT gündemine ilişkin merak edilenleri cevapladı. Kurtulmuş burada yaptığı açıklamada milyonlarca EYT'li vatandaşa müjdeli haberi duyurdu. 

Aman dikkat elinizde kalmasın! Herkesin yakından takip ettiği isim tarih verdi: Altının gramı 3 bin liraya kadar çıkacak! Aman dikkat elinizde kalmasın! Herkesin yakından takip ettiği isim tarih... Haberi Görüntüle

1 MİLYON 900 BİN KİŞİYİ İLGİLENDİRİYOR 

Kurtulmuş açıklamasında, EYT düzenlemesinde 1 milyon 900 bin kişinin haklarına sahip olacağını belirtti. 

Cem Yılmaz ne kadar, kaç TL nafaka veriyor? Cem Yılmaz'dan nafaka açıklaması Cem Yılmaz ne kadar, kaç TL nafaka veriyor? Cem Yılmaz'dan... Haberi Görüntüle

EYT DÜZENLEMESİNDE SONA GELİNDİ

Diğer yandan Kurtulmuş düzenleme sona gelindiği müjdesini vererek şu ifadeleri kaydetti: 

Yaklaşık 1 milyon 900 bin küsur vatandaşımızı doğrudan ilgilendiren bir mesele. Bu konuda son noktaya gelinmiştir. Sonucu Sayın Cumhurbaşkanımız kamuoyuyla paylaşacaktır. EYT konusunda son rötuşlar yapılıyor.

Bakanlık duyurdu! 8 bin 406 iş yerinin sözleşmesini feshedildi Bakanlık duyurdu! 8 bin 406 iş yerinin sözleşmesini feshedildi Haberi Görüntüle

EYT İÇİN SON DOKUNUŞLAR YAPILDI

Diğer yandan Kurtulmuş açıklamasına şu şekilde devam etti: 

Hükümetin de AK Parti'nin de masasında olan bir konudur. Bütün teknik detaylar bakanlığımız tarafından çalışıldı. Artık son noktaya gelinmiştir. Bu açıklama yapılacaktır. Son dokunuşlar yapıldı. Hızlı bir şekilde yasalaşması gündemde.

Emeklilikle ilgili 3 şey biliyorsunuz yıl, prim ve yaş meselesidir. Burada hem beklentileri karşılayabilecek hem rasyonel adımlar atılacak. Teknik bir konu, istenilenler neler, onları biliyoruz. 

Nisan ayı faiz kararı ne oldu 2024? Bu ay faiz kaç baz puan artar? Nisan ayı faiz kararı ne oldu 2024? Bu ay faiz... Haberi Görüntüle

ASGARİ ÜCRET İÇİN 'İYİ OLDU' DENECEK BİR ZAM GELECEK

Asgari ücret hakkında da değerlendirmede bulunan Numan Kurtulmuş şu ifadelere yer verdi: 

Resmi rakam söyleyemem, ilk toplantı bugün yapılacak. iş veren ve işçi kesimi herkes kendi tekliflerini gündeme getirecek. Makul bir asgari ücretin getirilmesi için çalışılacaktır. Vatandaşı hayat pahalılığına ezdirmemek. 

Rakamları söylemem. Alım gücünün artırılması en temel önceliğimizdir. Rakamları ortaya koyarak kamuoyunu yanlış bilgilendirmek doğru değildir. Ümit ediyorum; 'Oldu', 'İyi oldu' denecek bir ücret olacak.

Kefil şartı yok! Emeklilere düşük faizle 50 bin TL nakit para verilecek: İşte 50 bin TL ihtiyaç kredisi için istenen şartlar... Kefil şartı yok! Emeklilere düşük faizle 50 bin TL nakit... Haberi Görüntüle

'ENFLASYONUN BELLİ BİR SEVİYEDE DÜŞMESİ BEKLENİYOR'

Enflasyondaki düşüş eğilimine dair konuşan Kurtulmuş şu ifadeleri kaydetti: 

Bir düşme eğilimi içerisinde olacağı görülüyor. Belli bir seviye içinde enflasyonun düşeceği görülüyor. Bu da vatandaşımız için olumlu bir göstergedir. En önemli önceliklerden biri enflasyonla mücadele olmaktır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading