Yandex Metrica

Evlenecek çiftlere büyük müjde: Erdoğan onayladı! Artık o ödemeyi karşılıksız alabileceksiniz

Evlenecek çiftlere büyük müjde: Erdoğan onayladı! Artık o ödemeyi karşılıksız alabileceksiniz

Yeni ev kuracak genç çiftlere devletten destek müjdesi geldi. Yuvasını kurmaya hazırlanan gençler bu destekle rahat bir nefes alacak. Devlet, genç çiftlere 150 bin TL faizsiz kredi desteği sağlayacak. 

Ekonomi

21.03.2024, 09:31

Yuvasını kurmaya hazırlanan yeni evlenecek çiftlere, devletten nakit desteği geliyor. Son dönemde yaşanan fiyat artışlarıyla birlikte yuvasını kurmak isteyen gençler maddi sıkıntılar sebebiyle zorluk yaşıyor. Devletin sağlayacağı faizsiz kredi desteği ile bu süreçte gençlerin omuzlarındaki yükün hafifletilmesi amaçlanıyor.

Türkiye'den dev adım! Dünyada sadece 6 ülkede var: O platform Ay Yıldız'a boyandı bile Türkiye'den dev adım! Dünyada sadece 6 ülkede var: O platform... Haberi Görüntüle

150 BİN TL FAİZSİZ EVLİLİK KREDİSİ

Yeni evlenecek gençlerin maddiyatta yaşadığı zorlukları azaltmak amacıyla gündeme gelen bu kredi desteği ile ilgili merak edilen pek çok detay var. 150 bin TL tutarındaki faizsiz evlilik kredisi; belirtilen şartları sağlayan ve başvurusu kabul edilen gençlere verilecek. Aile ve Gençlik Bankası aracılığıyla yapılacak olan ödemeler kapsamındaki başvuruların ne zaman, hangi tarihte başlayacağı da merak ediliyor.

Bakan Bayraktar duyurdu! Gabar'da petrol üretiminde yeni gelişme Bakan Bayraktar duyurdu! Gabar'da petrol üretiminde yeni gelişme Haberi Görüntüle

FAİZSİZ KREDİ BAŞVURU DETAYLARI

Yeni evlenecek gençlere verilecek 150 bin TL tutarındaki faizsiz evlilik kredisi desteğinin 2 yıl geri ödemesiz olduğu belirtilirken 2 yılın sonrasında yapılacak ödemelerde ise çiftlere 48 aya kadar vade seçeneği sunulacağı belirtildi. Söz konusu faizsiz kredi desteğine sadece evlenecek olan çiftlerin başvuru yapabileceği bilgisine de yer verildi.

Çiftler büyük bir merakla faizsiz kredi desteğine başvuruların başlayacağı tarihi bekliyor. Bu destek kapsamındaki ödemelerin yıl sonunu bulabileceğine dair iddialar gündemde yer alırken henüz başvuru ve ödeme bilgileri ile ilgili resmi bir açıklama gelmedi.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading