Yandex Metrica

Ev sahipleri dikkat! 2024 emlak vergisi ödeme tarihi: Emlak vergisi ödemesi ne zaman bitecek? Emlak vergisi nasıl ödenir?

Ev sahipleri dikkat! 2024 emlak vergisi ödeme tarihi: Emlak vergisi ödemesi ne zaman bitecek? Emlak vergisi nasıl ödenir?

2024 yılı emlak ve çevre temizlik vergisinin ilk taksit ödemesi yaklaştı. Yıl içersinde 2 taksitle ödenen emlak vergileri, mülk sahiplerinin gecikme zamlarıyla karşılaşmamaları açısından önem arz etmektedir. Peki, emlak vergisi ilk taksiti ne zaman ödenecek?

Ekonomi

22.04.2024, 13:29

Konut sahiplerini ilgilendiren emlak vergisi ödemelerinde tarih araştırılmaya başladı. Yıl içerisinde iki taksit şeklinde ödenen emlak vergilerinin ilki için ev sahipleri tarih bilgisini merak ediyor. 

Emlak vergisini isteyenler peşin ödeyebileceği gibi isteyenler de taksitle ödeyebiliyor. Peki, emlak vergisi ilk taksiti ne zaman ödenecek? İşte, 2024 emlak vergisi 1. taksit ödeme takvimi...

Emlak vergisi

Kelepir arsa! Kiradan daha ucuza geliyor: Milli Emlak duyurdu Kelepir arsa! Kiradan daha ucuza geliyor: Milli Emlak duyurdu Haberi Görüntüle

EMLAK VERGİSİ ÖDEMESİ NE ZAMAN?

2024 yılı içerisinde 2 taksitle ödenecek olan emlak vergisinin ilk taksiti 1 Mar- 31 Mayıs tarihlerinde, 2. taksiti ise Kasım ayı boyunca ödenebilecek.

Emlak vergisi

Altın rekora koşacak! Altın kahini net konuştu: Hazır olun Altın rekora koşacak! Altın kahini net konuştu: Hazır olun Haberi Görüntüle

EMLAK VERGİSİ NASIL ÖDENİR?

TC kimlik numarası ister sicil numarası ile vergilere ilişkin online ödemeler yapılabiliyor.

Ayrıca e-devlet üzerinden de birçok belediyeden sicil, tahsilat ve tahakkuk bilgileri sorgulanabiliyor.

Ödemeler ise veznelerin yanı sıra posta çeki, e-belediyeden kredi kartı ile ve bankalara havale-eft ile ödenebiliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Ekonomi


Loading