Yandex Metrica

Ev sahibi olmak isteyenler beklediğiniz haber geldi: İslam Memiş tarih verdi! Konut kredisinde faizlar ne zaman düşecek?

Ev sahibi olmak isteyenler beklediğiniz haber geldi: İslam Memiş tarih verdi! Konut kredisinde faizlar ne zaman düşecek?

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara konut kredisi faizinin düşeceği tarihi söyledi.      

Ekonomi

25.04.2024, 15:39

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, konut kredisi faizlerinin düşeceğini ve yeni kredi limiti açıklamasının Mayıs veya Haziran gibi olabileceğini belirtti.

İhtiyaç kredisi çekmek isteyenlere müjde! İslam Memiş açıkladı: BES ile kredi çekmek mümkün! İhtiyaç kredisi çekmek isteyenlere müjde! İslam Memiş açıkladı: BES ile... Haberi Görüntüle

HAZİRAN AYINDA BAŞLAYACAK

Katıldığı bir programda konuşan Finans Uzmanı Memiş, konut kredisi faizinin 1.20’ye düşeceğini belirtti. “İlk kez ev alacaklara Mayıs, Haziran gibi yeni bir kredi limiti açıklaması bekliyorum” ifadelerini kullan Memiş, sözlerini şöyle sürdürdü: “Daha önce hükümet tarafından yüzde 1.20 oranı belirtilmişti. Bu sözün yerine getirileceğini düşünüyorum. Söz yerde kalmasın diye ilk kez ev alacaklara kredi musluklarının açılacağını söyleyebilirim. Haziran ayında kampanyalı konut kredisi olabilir.”

 

Habere Tepki Ver

1

1

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading