Yandex Metrica

Ev sahibi çıldırdı: Harabe eve istenen 2 bin 700 liralık kira bedeli şoke etti!

Ev sahibi çıldırdı: Harabe eve istenen 2 bin 700 liralık kira bedeli şoke etti!

Son dönemde artan kira fiyatları vatandaşları zor durumda bırakıyor. Vatandaşlar ev bulmakta zorlanırken, bazı ev sahipleri de bu durumdan faydalanarak fahiş kiralar istiyor. İnternette yayınlanan bir ilanda İstanbul Kartal'da harabe durumdaki bir daire için istenen fiyat hayrete düşürdü.

Ekonomi

23.01.2024, 19:53

Türkiye'nin dört bir yanında son dönemde kiralar fahiş meblağlara ulaştı. Kiralar nedeniyle vatandaşlar ev bulmakta zorlanırken, ev sahipleri bu durumu fırsatçılığa çevirmeye devam ediyor. 

Bakımsız ve harabe dairelere istenen ücretler ise akıllara durgunluk veriyor. Bu evleri ve istenen kiraları gören vatandaşlar, sosyal medyada tepkisini dile getiriyor. Son olarak İstanbul Kartal'da yer alan bir harabe yapı için verilen ilan hayrete düşürdü.

Savaş öncesi piyasalar: İslam Memiş ons altının kaç bin dolara yükseleceğini açıkladı Savaş öncesi piyasalar: İslam Memiş ons altının kaç bin dolara... Haberi Görüntüle

HARABE EVE 2 BİN 700 LİRA İSTEDİ

Online ev satış sitelerinden birinde yayınlanan ilan büyük tepkilere neden oldu. Kartal ilçesinde 100 metrekarelik harabe bir ev için 2 bin 700 lira kira ve 3 bin lira depozito istendi. İlanda yer alan fotoğraflarda evin mutfağında yalnızca bir tezgah bulunduğu görülüyor. Evin bakımsız hali ise dikkat çekti. 

Sosyal medyada kullanıcılar, harabe bir yapıya istenen ücrete ve ev sahibinin tavrına isyan etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading