Yandex Metrica

Ev alacaklar dikkat! TOKİ'den 8.507 TL taksitle konut fırsatı: Kira öder gibi ev sahibi olabilirsiniz

Ev alacaklar dikkat! TOKİ'den 8.507 TL taksitle konut fırsatı: Kira öder gibi ev sahibi olabilirsiniz

TOKİ alt ve orta gelir grubu konut projesi için yeni satış duyurusu yaptı. İlk kez ev alacaklara, hiç evi olmayanlara yeni sosyal konut müjdesi geldi.

Ekonomi

19.03.2024, 21:08

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara Beypazarı'nda 197 adet konutu kurayla satışa çıkarıyor.

TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Ankara Beypazarı 2. Etap 428 Adet Konut Projesi kapsamında 197 adet konut kurayla satışa sunulacak. Konutlar 3+1 tipinde ve 115 metrekare büyüklüğünde olacak.

Konutların satış fiyatı 506 bin TL, peşinat tutarı 126 bin 500 TL, 180 ay vadeli taksit tutarı ise 8 bin 507 TL olarak belirlendi.

Başvuru tarihi 22 Kasım-01 Aralık 2023 olarak belirlenen projeye, başvurular Halk Bankası'nın şubeleri aracılığıyla yapılabilecek.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

TOKİ'den konut sahibi olmak isteyenlerin, projenin bulunduğu il sınırları içerisinde 18 yaşını doldurmuş ve kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocukları adına T.C. sınırları içerisinde tapuda kayıtlı bağımsız konutlarının bulunmaması gerekiyor. Ayrıca, başvuru sahiplerinin daha önce TOKİ'den konut satın almamış olması da gerekiyor.

KURA NE ZAMAN ÇEKİLECEK?

Proje kapsamında satışa sunulan konut adedinden fazla başvuru olması durumunda, 06 Aralık 2023 tarihinde saat 11.00'de noter huzurunda kura çekilecek.

KONUT BAŞVURUSU NASIL VE NEREDEN YAPILIR?

TOKİ'den konut sahibi olmak isteyenler, başvurularını Halk Bankası'nın şubeleri aracılığıyla yapabilecek. Başvuruda bulunmak için istenen belgeler ise şu şekilde:

  • Başvuru sahibinin nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Başvuru sahibinin ikametgah belgesi
  • Başvuru sahibinin gelir belgeleri (maaş bordrosu, tapu, kira geliri vb.)
  • Başvuru sahibinin ve eşinin kimlik bilgileri ile gelir belgeleri
  • Başvuru sahibinin ve eşinin tapu ve kredi borçlarını gösterir belgeler
  • Başvuru sahibinin ve eşinin banka hesap özeti

TOKİ'nin Ankara Beypazarı 2. Etap 428 Adet Konut Projesi ile ilgili daha fazla bilgi almak için TOKİ'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading