Yandex Metrica

Et fiyatlarında yeni gelişme! Artık sabitlendi: Yarından itibaren dana kıyma, kuşbaşı bakın kaç lira oldu?

Et fiyatlarında yeni gelişme! Artık sabitlendi: Yarından itibaren dana kıyma, kuşbaşı bakın kaç lira oldu?

İstanbul PERDER başkanı Faruk Güzeldere, Ramazan ayı boyunca et fiyatlarının sabitlediğini açıkladı. Fiyat tarifesine göre Tarım ve Kredi Kooperatiflerinde kıyma 140, kuşbaşı ise 150 TL'den satışa sunulacak. Fiyatların Ramazan Ayı'ndan sonra da sabit kalması hedefleniyor.

Ekonomi

23.01.2024, 20:36

Türkiye Perakendeciler Federasyonu iştiraki altında çalışmalarını sürdüren İstanbul PERDER, Tarım ve Orman Bakanlığı ile Et ve Süt Kurumu (ESK) yetkilileriyle yaptığı çalışmalar sonucu ramazan ayı boyunca bazı et ürünlerinin fiyatlarını sabitleyeceğini duyurdu. İçerisinde 44 üye ve 2 bin 140 mağaza bulunan İstanbul PERDER'in kampanyaya dahil olan üyeleri, dana kıymanın kilogram fiyatını 190 TL'den, dana kuşbaşının kilogram fiyatını ise 210 TL'den satacak. 

Gram altın dibe çakıldı! 4 ay sonra şaha kalkacak! 23 Temmuz 2024 altın fiyatları Gram altın dibe çakıldı! 4 ay sonra şaha kalkacak! 23... Haberi Görüntüle

TARIM KREDİ KOPERATİFİNDE: KIYMA 140 LİRA, KUŞBAŞI 150 LİRA TL OLACAK.

Et ve Süt Kurumu (ESK) Ramazan ayı boyunca piyasaya sürülme amacıyla  8 bin 500 ton karkas ve 40 bin baş da kesime hazır büyükbaş hayvan alımI için sözleşmesi imzaladı. Tarım Kredi marketleri ile ilgile de sözleşme imzalayan ESK bu maddeye göre marketlere verilen minimum ürün miktarını yıllık 600 ton olarak belirledi.Buna göre Tarım Marketleri kıymanın kilosunu 140, kuşbaşının kilosunu ise 150 TL'den satacak. Ramazan ayı boyunca uygulanacak olan bu fiyat tarifesinin ilerleyen zamanlarda da sürmesi planlanıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading