Yandex Metrica

ET FİYATLARINDA REKOR İNDİRİM: Kurban Bayramı gelene kadar bakın et fiyatı kaç liraya düşecek? Kıyma, kuşbaşı fiyatı bakın kaç lira oldu?

ET FİYATLARINDA REKOR İNDİRİM: Kurban Bayramı gelene kadar bakın et fiyatı kaç liraya düşecek? Kıyma, kuşbaşı fiyatı bakın kaç lira oldu?

Vatandaşları ete doyuracak haber geldi. Kurban bayramı öncesi kıyma, kuşbaşı fiyatlarına rekor indirim geliyor. Nisan ayı boyunca et fiyatlarında sabitleme kararı ve indirim kararı alınırken Tarım ve Orman Bakanlığı, Et ve Süt Kurumu ve İstanbul PERDER tarafından iş birliği sağlandı.

Ekonomi

23.01.2024, 20:57

Nisan ayı boyunca et fiyatlarında sabitleme kararı ve indirim kararı alınırken Tarım ve Orman Bakanlığı, Et ve Süt Kurumu ve İstanbul PERDER tarafından iş birliği sağlandı. Et ve Süt Kurumu (ESK) tarafından yapılan açıklama vatandaşın yüzünü güldürdü. Yapılan dev indirim sonrasında kıymanın fiyatı 200 TL'ye gerilerken kuşbaşı et fiyatı ise 220 TL'ye kadar gerileme kaydetti.

BDDK'dan yönetmelik değişikliği! Bin liraya yükseltildi BDDK'dan yönetmelik değişikliği! Bin liraya yükseltildi Haberi Görüntüle

150 TL İNDİRİM OLACAK

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından, fahiş kırmızı et fiyatlarına yönelik olarak Ramazan Bayramı arifesi ile nisan ayında başlatılan fiyat sabitleme kararı kasap ve marketlere etki etmemişti. Bakanlık bu kez, kasaplara uygun fiyatlı hayvan ve et tedariki ile vatandaşlara ucuz et imkanı sağladı. Et ve Süt Kurumu tarafından yapılan açıklamada et fiyatlarında kilo başına 150 TL tutarında indirim yapılacağını ifade etti. Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte et fiyatlarının daha fazla düşmesi bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading