Yandex Metrica

Enflasyon geriliyor: Bakan Şimşek'ten dikkat çeken paylaşım: Yıllık enflasyon beklentisi yüzde 37.8 geriledi

Enflasyon geriliyor: Bakan Şimşek'ten dikkat çeken paylaşım: Yıllık enflasyon beklentisi yüzde 37.8 geriledi

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, son enflasyon verilerine ilişkin değerlendirmede bulundu Bakan Şimşek paylaşımında, "Enflasyon beklentilerindeki iyileşme program hedefimize yakınsamaya devam ediyor." ifadelerine yer verdi. 

Ekonomi

16.02.2024, 15:40

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyel medya platformu X'den yaptığı paylaşımda, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) şubat ayı ilişkin Piyasa Katılımcıları Anketi sonuçlarını yorumladı. 

Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi: Bir ile daha hızlı tren geliyor Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi: Bir ile daha hızlı tren geliyor Haberi Görüntüle

"ENFLASYON GERİLEDİ"

Bakan Şimşek, beklentilerdeki iyileşmeye dikkati çekerek, "Piyasanın 12 ay sonrası yıllık enflasyon beklentisi yüzde 37,8'e geriledi." ifadelerini kullandı. 

Araç sahiplerine müjde: Motorine bu gece indirim geliyor Araç sahiplerine müjde: Motorine bu gece indirim geliyor Haberi Görüntüle

HEDEFE DOĞRU EMİN ADIMLARLA

"Beklentilerdeki iyileşme 4 aydır devam ederek 7,5 puana ulaştı." diyen Bakan Şimşek, "Enflasyon beklentilerindeki iyileşme program hedefimize yakınsamaya devam ediyor." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading