Yandex Metrica

Emekliye en yüksek promosyon veren bankalar hangileri? Bankalar ödeme miktarlarını güncelledi!

Emekliye en yüksek promosyon veren bankalar hangileri? Bankalar ödeme miktarlarını güncelledi!

Emeklilere peş peşe gelen güzel haberler devam ediyor. Milyonlarca emekli bankalar tarafından yapılan promosyon ödemelerini yakından takip ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son açıklamasının ardından promosyon detayları netlik kazandı.  

Ekonomi

02.04.2024, 14:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasına göre, kamu bankaları aracılığıyla verilecek promosyonlar 8 ile 12 bin lira arasında değişecek.

5 yıl önceden emekli olabileceksiniz: 1 Milyon vatandaşı işgilendiren karar! Prim gün sayısı 9000'den 7200' düşürülüyor! 5 yıl önceden emekli olabileceksiniz: 1 Milyon vatandaşı işgilendiren karar!... Haberi Görüntüle

15 BİN TL'YE VARAN PROMOSYON FIRSATI

ING Türkiye’nin mart ayında promosyon tutarını 15 bin TL’ye yükseltmesiyle birlikte emeklilere sunulan promosyon fırsatları da arttı. ING Türkiye’ye emekli maaşını taşıyanlar, 15 bin TL’ye varan nakit promosyon imkanından faydalanabilecekler.

Geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşlara büyük destek! Aile Bakanlığı maddi zorluk çeken hanelere ek ödeme yapacak! İşte detaylar... Geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşlara büyük destek! Aile Bakanlığı maddi zorluk... Haberi Görüntüle

EN YÜKSEK PROMOSYONU İŞ BANKASI VERİYOR

Şu anda bankaların promosyon ödemeleri 3.500 TL ile 15.000 TL arasında değişiyor. En yüksek promosyonu veren banka ise İş Bankası. 1 Ocak ile 31 Mart 2024 tarihleri arasında başvuru yapan emeklilere 7.500 TL’ye kadar nakit promosyon sunuluyor.

Diğer bankalar arasında ise DenizBank, Ziraat Bankası, QNB Finansbank, Garanti BBVA, Akbank, ve Yapı Kredi gibi büyük bankalar da emeklilere çeşitli promosyon fırsatları sunuyorlar.

Lokantalarda ve kafelerde KDV oranları artıyor! Lokantalarda ve kafelerde KDV oranları artıyor! Haberi Görüntüle

KREDİ KARTI AVANTAJLARI

Bu fırsatlar arasında nakit promosyonların yanı sıra ek avantajlar da bulunuyor. Örneğin, QNB Finansbank emeklilere nakit promosyonun yanı sıra kredi kartı avantajları da sunuyor. Emeklilere sunulan bu promosyonlar, maaşlarını taşıyanlara ek bir gelir kaynağı sağlıyor ve tercih edilecek bankayı seçme imkanı veriyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Ekonomi


Loading