Yandex Metrica

Emekliye çifte ikramiye: Müjde bu sabah duyuruldu: 15 bin TL hesaplara yatıyor

Emekliye çifte ikramiye: Müjde bu sabah duyuruldu: 15 bin TL hesaplara yatıyor

16 milyon emekliye bayram öncesi çifte ikramiye müjdesi geldi! Kurban Bayramı'na bir aydan az kala emekliye 2 ödeme birden yapılacak. Milyonlarca emeklinin hem maaş hem de bayram ikramiyesi öne çekildi. Peki Kurban Bayramı ikramiyesi ve emekli aylığı ne zaman yatacak?

Ekonomi

22.05.2024, 01:21

SSK ve Bağ-Kur emeklisi için bu sabah saatlerinde sürpriz haber verildi. Emeklinin hesabına bu ay çifte çifte ödeme yapılacak. Sosyal devlet kapsamında vatandaşlarının yanında olmaya devam eden Türkiye Cumhuriyeti Kurban Bayramı öncesi emeklilerin hesabına maaş ve ikramiye ödemesi yapacak

İkramiye ödemeleri için geri sayım başladı. Haziran ayı maaş ödemeleri için gelen kulis bilgisine göre Kurban Bayramı’nın Haziran ayının ortalarına denk gelmesi nedeniyle maaş ödemelerinin öne çekileceği konuşuluyor. Yani emekliler Haziran ayında erken ödeme alabilir.

16 milyon emekliye Kurban Bayramı öncesinde çifte müjde verildi. Kurban Bayramı ikramiyesi ve emekli aylığı bu ay hesaplara erken yatacak. Ödeme tarihleri henüz kesin olarak açıklanmadı ancak, ödemelerin en geç 14 Haziran’a kadar tamamlanması bekleniyor. 

Bakan Şimşek'ten yapay zeka mesajı: Küresel dünyaya hazırlık için önemli! Bakan Şimşek'ten yapay zeka mesajı: Küresel dünyaya hazırlık için önemli! Haberi Görüntüle

EMEKLİNİN HESABINA 15 BİN TL YATACAK

Öte yandan emekli promosyonları ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Emekli promosyonu için kesenin ağzını açan bankalar Temmuz ayında yapılacak olan zam öncesi ön alacak. Gelen son dakika haberine göre Temmuz ayında emekliye verilecek zam öncesi bankalar yeni bir hamle yapmaya ve Haziran ayı emekli promosyon ücretlerini arttırmaya hazırlanıyor. Haziran ayında emekliler için verilecek olan ödemelerin en az 15.000 TL’lik ek ikramiye olması ve bunun da kurban bayramı öncesi emeklinin IBAN numarasına yatması öngörülüyor.

En yüksel emeli promosyonu veren bankalar ise şu şekilde;  Akbank, ek koşulsuz 15.000 TL, ING Bank yine ek koşulsuz 15 bin TL ve Yapı Kredi Bankası ek koşulsuz 15 bin TL ödeme yapıyor. 3 bankanın aradığı diğer Şartları yerine getirenlere de farklı miktarlarda ek promosyon fırsatı sunuluyor.

Habere Tepki Ver

1

2

0

1

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading