Yandex Metrica

Emekliye 12 bin TL'lik jest! Tek tuşla e-Devlet'ten başvuran anında alıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2024 yılı emeklilerin yılı olacağını müjdelemişti. Erdoğan, kamu bankalarının emekliler için promosyon miktarını 8000 ve 12000 TL olarak açıkladıktan sonra, emeklilerin yeni gündemi 'Emekli maaş promosyonu' oldu. Peki Garanti BBVA emekli promosyon miktarı ne kadar? Emekli promosyon başvurusu nasıl yapılır? Promosyon kampanyasından kimler faydalanabilir?

Ekonomi

16.04.2024, 16:41

Emekliler, bayram öncesinde bankaların promosyon hesaplarını değerlendirmek için güncel miktarları arama motorlarında araştırmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kamu bankalarının promosyon güncelleme müjdesinin ardından emekliler gözlerini kamu bankalarının Ziraat, İŞ Bankası başta olmak üzere araştırmaya başladı. Kamu bankalarının emekli promosyon miktarları en düşük 8000-12000 TL arasında olacağının açıklanmasının ardından emekliler Garanti BBVA emekli promosyon miktarı ne kadar? Emekli promosyon başvurusu nasıl yapılır? Promosyon kampanyasından kimler faydalanabilir? Sorularına yanıt arıyor.

Emekliler için 2 yeni düzenleme! Gözler Temmuz ayına çevrildi! En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Emekliler için 2 yeni düzenleme! Gözler Temmuz ayına çevrildi! En... Haberi Görüntüle

2024 GARANTİ BANKASI EMEKLİ PROMOSYON DETAYLARI

Garanti Bankası, emeklilere yönelik 2024 promosyon kampanyasını duyurdu. Garanti Bankası, emeklilere özel yayınladığı kampanya ile diğer bankaların önüne geçmeyi başardı. Peki Garanti Bankası'nda emekli promosyon miktarı ne kadar?

Hoş Geldin Paketi: Emekli maaşını Garanti BBVA’dan alanlara, 31 Mart 2024 tarihine kadar geçerli olmak üzere, 8.500 TL’ye varan hoş geldin paketi imkanı mevcut.

Nakit Promosyon ve Bonus: Emekliler, 7.500 TL’ye kadar varan nakit promosyona ek olarak, kredi kartı ile yapacakları 500 TL’lik harcamaya 1.000 TL bonus verilecek.

Mobil Başvuru Avantajı: Garanti BBVA Mobil’den emekli maaş taşıma talimatı verenlere, 500 TL ve üzeri harcamalarda 1.500 TL’ye kadar ek bonus fırsatı sunuluyor. Bu fırsatla promosyon miktarı 10.000 TL’ye ulaşabiliyor.

Habere Tepki Ver

0

1

0

1

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Loading