Yandex Metrica

Emeklileri ilgilendiriyor! Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak, ödeme günü açıklandı mı? 2024 İşte bayram ikramiyesi ödeme tarihi..

Emeklileri ilgilendiriyor! Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak, ödeme günü açıklandı mı? 2024 İşte bayram ikramiyesi ödeme tarihi..

Milyonlarca emeklinin gözü Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının açıklamasına çevrildi. Ramazan Bayramı yaklaştıkca emekliler, dul ve yetim aylığı anlanlar, yaşlılık parasından faydalananalar bu yıl 2 kere bayram ikramiyesi ödemesi alacaklar. Ramazan Bayramı emekli ikramiyesi bayramdan önce maaş hesaplarına aktarılacak. 2024 yılında bayram ikramiyesi tutarı 3 bin TL olarak belirlendi.  Bayram ikramiyesi ödemeleri tahsis numarasına göre geçtiğimiz yıllarda farklı günlerde yapılmıştı. Peki 2024 Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak?  İşte bayram ikramiyesi ödeme tarihi..

Ekonomi

01.04.2024, 11:14

11 ayın sultanı Ramazan ayını uğurlamaya yaklaşırken milyonlarca emekli, bayram öncesinde ihtiyaçlarını karşılamak için bayram ikramiyesi ödeme tarihini araştırıyor. Emekliler, ikramiye ödemelerini maaş aldıkları bankalar aracılığıyla alabilecek. Bayram ikramiyesi ödemeleri, SSK, Bağkur, Emekli Sandığından aylık alanlar, şampiyon sporcular, gaziler, şehit yakınları, ölüm aylığı, sürekli iş göremezlik geliri alanlar, vazife malullüğü aylığı alanlar ile beraber 65 yaş parası alanlara yatırılacak. Peki Emekli Ramazan Bayramı ikramiyesi ne zaman, hangi gün yatar?

IMF Başkanı Georgieva'dan küresel ekonomi uyarısı: Endişelenecek çok şey var IMF Başkanı Georgieva'dan küresel ekonomi uyarısı: Endişelenecek çok şey var Haberi Görüntüle

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEMESİ İÇİN TARİH BELLİ OLDU

Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamasının devamında “ Ramazan Bayramı ikramiyelerini inşallah 2 ila 5 Nisan tarihleri arasında emeklilerimizin hesaplarına yatırmış olacağız.” dedi.

Emekliye 8 bin TL intibak zammı! SSK, Bağ-kur ve EYT'liye yeni müjde geldi Emekliye 8 bin TL intibak zammı! SSK, Bağ-kur ve EYT'liye... Haberi Görüntüle

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYELERİ HANGİ GÜN YATACAK?

2024 yılında emekli ikramiyelerinin yatırılış günü tam olarak belli olmadı. Ödemeler üç gün içerisinde tamamlanacak.

2024 Fitch ve Moody's Türkiye kredi notu ne zaman açıklanacak? Türkiye'nin kredi notu kaç? 2024 Fitch ve Moody's Türkiye kredi notu ne zaman açıklanacak?... Haberi Görüntüle

EMEKLİ İKRAMİYESİ ÖDEMESİ SORGULAMA

e-Devlet üzerinden T.C. kimlik numarası ve şifresiyle sisteme giriş yapan emekliler sağ üst bölümde bulunan arama çubuğuna “ Emekliler için Bayram İkramiyesi ve Seyyanen Ödeme Sorgulama” yazarak SGK üzerinden ikramiyelerin yatıp yatmadığını kontrol edebilirler.

Ortadoğu ateşi altını yaktı! Dev bankalar altın için son rakamı duyurdu: 4.000 TL'ye dayanacak Ortadoğu ateşi altını yaktı! Dev bankalar altın için son rakamı... Haberi Görüntüle

2024 RAMAZAN BAYRAMI TARİHLERİ

2024 yılında Ramazan Bayramı 10 Nisan’da başlayacak ve 12 Nisan tarihinde sona erecek.

Ramazan Bayramı 1. günü 10 Nisan Çarşamba

Ramazan Bayramı 2. günü 11 Nisan Perşembe

Ramazan Bayramı 3. günü 12 Nisan Cuma

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Ekonomi


Loading