Yandex Metrica

Emeklilere sürpriz Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi! Promosyon ödemeleri az önce belli oldu!

Emeklilere sürpriz Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi! Promosyon ödemeleri az önce belli oldu!

Milyonlarca emekli için güzel haberler gelmeye devam ediyor. En son Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklilere promosyon ödemekeriyle ilgili müjde vermişti. Şimdi de emekliler için Cumartesi ve Pazar süprrizi geldi!  

Ekonomi

05.04.2024, 22:10

31 Mart yerel seçimler öncesinde emeklilerin beklentileri hızla artmaya devam ediyor. Son olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan, kamu bankaları üzerinden maaşını alanlara 12 bin TL'ye kadar promosyon ödemesi yapılacağının müjdesini vermişti.

AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu, emeklile için sonda kika gelişmesini açıkladı.

Akbaşoğlu, yaptığı açıklasında emeklilerin özellikle Erdoğan'ın cumartesi ve pazar günü yapcağı açıklamları iyi dinlemeleri gerektiğini vurguladı.

Toplu taşıma bugün ücretsiz mi? 23 Nisan otobüs, metro, Marmaray bedava mı? Toplu taşıma bugün ücretsiz mi? 23 Nisan otobüs, metro, Marmaray... Haberi Görüntüle

EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI 10 BİN TL OLMUŞTU

Son olarak SSK, Bağ-Kur ve memur emeklisi maaşlarına yüzde 49,25 oranında zam gelmişti. 

Tüketiciyi aldatan reklamlara af yok! Ticaret Bakanlığı ceza yağdırdı Tüketiciyi aldatan reklamlara af yok! Ticaret Bakanlığı ceza yağdırdı Haberi Görüntüle

PROMOSYON ÖDEMESİ

Son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri’de önemli açıklamalarda bulundu. Kamu bankaları üzerinden maaş alan emeklilere 8-12 bin TL arasında promosyon ödemesi yapılacağı ifade edilmişti.

Kasa ağzına kadar doldu! Merkez Bankası rezerv miktarını açıkladı: Rekor artış piyasaya güven verdi Kasa ağzına kadar doldu! Merkez Bankası rezerv miktarını açıkladı: Rekor... Haberi Görüntüle

PAZAR GÜNÜ DİKKATLİ DİNLEYELİM

Akbaşoğlu, buna istinaden yaptığı açıklamasında Cumhurbaşkanının bugün de yarın da dikkatli dinlenmesi gerektiğini, “Bugün Cumhurbaşkanımız bu konudaki duyarlılığını, talepleri her zaman dikkate alarak siyaset yapar. Cumhurbaşkanımızı bugün de yarın da dikkatli dinleyelim" dedi.

Kübra Ak

TRHaber.com - Ekonomi


Loading