Yandex Metrica

Emeklilere şubat sürprizi geldi! Net maaşı 10 bin TL ve üzeri olan emeklilere 5 bin TL ödenecek!

Emeklilere şubat sürprizi geldi! Net maaşı 10 bin TL ve üzeri olan emeklilere  5 bin TL ödenecek!

Net maaşı 10 bin TL ve üzerine olan emekliler için önemli bir duyuru yapıldı. Halkbank, yaptığı açıklamasında maaşı 10 bin TL'nin üzerinde olan emeklilere 5 bin TL ödeneceğini belirtti.  

Ekonomi

17.02.2024, 11:32

Halkbank, açıklamasını resmi web sitesi üzerinden yaptı. Banka yaptığı açıklamasında maaşını 3 yıl boyunca Halkbank’tan almayı taahhüt eden emeklilere maaş miktarına göre ödeme yapacağını belirtti.

MAAŞ GÖRE ÖDEME PLANI 

Maaşlara göre promosyon ödemeleri, emekliler tarafından sıkça araştırılmaya devam ediliyor. Halkbank resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamasında emeklilere verilecek promosyon ödemelerine ilişkin, “Maaşını 3 yıl boyunca Bankamız aracılığıyla almayı taahhüt eden tüm SGK emeklileri promosyon ödemesinden faydalanabilmektedir” açıklamasını yaptı.

65 yaş aylığı, engelli ve evde bakım maaşı alanlara müjde: Bakanlık resmen duyurdu: Ödemeler hesaplara yatıyor 65 yaş aylığı, engelli ve evde bakım maaşı alanlara müjde:... Haberi Görüntüle

"MAAŞ TUTARLARI TOPLAMINA GÖRE HESAPLANMAKTADIR"

Halkbank, resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamasında ödemelere ilişkin şunları söyledi:

“Daha önce Bankamızdan promosyon ödemesi almış ve taahhüt süresi devam eden müşterilerimizin iade etmesi gereken tutar, yeni ödenecek promosyon tutarından mahsup edilerek ödeme yapılacaktır.Bankamızdan birden fazla emekli maaş ödemesi alan müşterilerimiz için, ödenecek promosyon tutarı; maaş tutarları toplamına göre hesaplanmaktadır”

Ev kirası gibi otopark ücreti! Ünlü oyuncu İSPARK ücretlerine isyan etti! Ev kirası gibi otopark ücreti! Ünlü oyuncu İSPARK ücretlerine isyan... Haberi Görüntüle

EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI 10 BİN TL OLMUŞTU

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan en düşük emekli maaşının 10 bin TL'ye çıkarıldığını duyurmuştu. Bunun üzerine emeklilerin 2024 yılının ilk yarısında alacağı en düşük maaş 10 bin TL oldu. Emekliler bu düzenleme sonrasında promosyon ödemelerini araştırmaya başladı.

Gram altın dibe çakıldı! 4 ay sonra şaha kalkacak! 23 Temmuz 2024 altın fiyatları Gram altın dibe çakıldı! 4 ay sonra şaha kalkacak! 23... Haberi Görüntüle

BAŞVURULAR NEREDEN YAPILACAK?

Başvuruda bulunmak ve promosyon ödemesinden yararlanmak isteyen emeklilerin hangi kanallar üzerinden başvuru yapabilecekleri de açıklandı. Buna göre başvuruların mobil ve internet şubesi üzerinden, emekli hattından ya da tüm Halkbank şubelerinden anından yapılabileceği ifade edildi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading