Yandex Metrica

Emeklilere bayram sürprizi! Sadece tek sefer olacak

Emeklilere bayram sürprizi! Sadece tek sefer olacak

Kurban Bayramı yaklaşırken bayramın mali yükü emeklileri endişelendiriyor. Ancak emekliler için bayrama daha rahat bir giriş yapabilmeleri adına olumlu bir gelişme yaşandığına dair kulislerde dedikodu dolaşıyor.

Ekonomi

24.05.2024, 11:39

Bu yıl (2024) Kurban Bayramı, emekli maaşlarının yatma tarihinden öncesine denk geldiği için emekliler maaşlarının bayram döneminde ödenmesini talep ediyordu. CNN Türk'te yer alan haber doğrultusunda, bu talebin dikkate alındığı ve maaşların normal tarihinden önce ödeneceği iddia edildi. Eğer bu iddia doğruysa, emekliler bayram hazırlıklarını rahatça yapabilecekler.

Emekli bayram ikramiyesi

Emekli bayram ikramiyesi

Bitcoin'de hızlı yükseliş: Son 24 saatte yüzde 4,6 arttı Bitcoin'de hızlı yükseliş: Son 24 saatte yüzde 4,6 arttı Haberi Görüntüle

10-14 HAZİRAN'DA YATACAK

Bayram ikramiyeleriyle birlikte emekli maaşlarının erken yatırılacağı muhtemel tarihler, 10-14 Haziran arasında olacak şekilde öngörülüyor.

Emeklilerin statülerine göre belirlenen tarihlerde maaş ödemeleri hesaplara yatırılacak.

Öncelikle Sosyal Sigortalar Kurumu (SGK) emeklilerinin maaşları ödenecek, ardından Bağ-Kur emeklileri ve son olarak da Emekli Sandığı emeklileri ödemelerini alacaklar.

Emekli borçlarına çizik! 4A 4B 4C emeklisine müjde TBMM'den geldi: O tarihte tüm borçlar silinecek Emekli borçlarına çizik! 4A 4B 4C emeklisine müjde TBMM'den geldi:... Haberi Görüntüle

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE KADAR 2024?

Geçtiğimiz yıl (2023) bayram ikramiyesi 2 bin Türk Lirası olarak dağıtılırken, bu yıl ise 3 bin TL'ye çıkarıldı.

Habere Tepki Ver

3

1

1

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading