Yandex Metrica

Sitede Ara

Emekliler kara kara düşünüyor! Maaşları daha da düşecek!

Emekliler kara kara düşünüyor! Maaşları daha da düşecek!

Kırmızı Çizgi programına konuk olarak katılan İbrahim Kahveci, emeklilerle ilgili çok tartışılacak açıklamalarda bulundu. Kahveci, emeklilerin iktidarın uygulamalarıyla giderek zor duruma düştüğünü vurgulayarak, emekli maaşlarının düşmeye devam edeceğini öne sürdü.

Ekonomi

24.05.2024, 17:03

Türkiye'de milyonlarca emekli ve vatandaş, açlık sınırının altında bir yaşam sürmeye mahkum ediliyor. İktidarın uygulamaları, emeklilerin cebini giderek eritirken yaşam koşullarını iyileştirecek adımların atılmaması büyük tepki topluyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan sinyali çaktı! Marlboro, Parliament, Winston, Kent sigara paketlerine zam Cumhurbaşkanı Erdoğan sinyali çaktı! Marlboro, Parliament, Winston, Kent sigara paketlerine... Haberi Görüntüle

"SAYI FAZLA OLUNCA İŞ KİLİTLENİYOR"

Gazeteci İbrahim Kahveci, Halk TV'de yayınlanan Gözde Şeker ile Kırmızı Çizgi programına konuk oldu. Emeklilerin yaşadığı yoksulluğu dile getiren Kahveci, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Emeklilerin sayıları fazla olduğundan dolayı işlerin kilitlendiğini belirten, "Çalışan iyi bir ücret alamayınca emekli de sürünmek zorunda kalıyor. Burada şu notu düşelim: Türkiye’de toplamda yaş ortalamasına göre emeklilere ödenen ücret yeterlidir ama sayı fazla olunca iş kilitleniyor." şeklinde konuştu.

Altınkılıç Gıda Halka Arz sonuçları ne oldu, kaç lot dağıttı? Altınkılıç Gıda Halka Arz sonuçları ne oldu, kaç lot dağıttı? Haberi Görüntüle

Artık gelirinize göre doğalgaz ve elektrik faturası ödeyeceksiniz! Yeni Torba Kanun gündemde Artık gelirinize göre doğalgaz ve elektrik faturası ödeyeceksiniz! Yeni Torba... Haberi Görüntüle

GRAFİKLERLE AÇIKLADI

Kahveci, "Çok yakında nüfus düşmeye başlayacak ve emeklilere ödenecek bütçe kalmayacak. Yani çok net ki emekli maaşları reel olarak düşmeye devam edecek.'' açıklamasında bulundu.

Ayrıca, Kahveci'nin 2014 yılında vatandaşların %32'sinin geleceğin daha iyi olacağını düşündüğünü ancak sonrasında vatandaşın geleceğe yönelik bakış açısının giderek umutsuzlaştığını grafiklerle açıkladı.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading