Yandex Metrica

Emekliler bu haberle bayram edecek! Emekli vatandaşlara özel yüzde 15 indirim! Karar Resmi Gazete'de yayınlandı!

Emekliler bu haberle bayram edecek! Emekli vatandaşlara özel yüzde 15 indirim! Karar Resmi Gazete'de yayınlandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın milyonlarce emekli vatadnaşı ilgilendiren kararı hakkında Resmi Gazete'de yeni bir haber yayınlandı. Emekliler için sosyal tesislerde yüzde 15 indirim uygulanacağı açıklanan karar yayınlandı.

Ekonomi

22.05.2024, 00:54

Milyonlarca emekli vatandaşın yakından takip ettiği kamu kurum ve kuruluşlarında geçerli olacak yüzde 15 indirime ilişkin yeni bir haber yayınlandı.

Atilla Yeşilada'dan ekonomistlere çarpıcı soru: Türk Lirası madem çok değerli o halde neden... Atilla Yeşilada'dan ekonomistlere çarpıcı soru: Türk Lirası madem çok değerli... Haberi Görüntüle

KARAR RESMİ GAZETE'DE

Türkiye'de kamu kurum ve kuruluşlarına özel bazı hizmetlerin ücretsiz olacağına ilişkin karar yürürlüğe konulması için Resmi Gazete'de yayınlandı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği karara göre; Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından 31 Mayıs 2006 tarihli ve 5510 sayılı Sosyal Sigorta ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu gereğince 31 Aralık 2024 tarihlerine kadar emeklilere yüzde 15 indirim uygulanacak.

Dolar kabusu her gün daha da büyüyor: Yeni Capitol Hill baskını artık garanti! SWIFT yerine CIPS geliyor Dolar kabusu her gün daha da büyüyor: Yeni Capitol Hill... Haberi Görüntüle

ÇALIŞMA BAKANI VEDAT IŞIKHAN DUYURMUŞTU

Geçtiğimiz günlerde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan 17 Mayıs'ta, ''Sosyal güvenlik Haftası Buluşması'' programı kapsamında emekli vatandaşlar için tüm illerde kamuya ait olan öğretmenevi, sosyal tesisler, konukevleri ve misafirhanelerde yüzde 15 indirim uygulamasına ilişkin açıklamalarda bulunmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading