Yandex Metrica

Emekli maaşı 10 bin TL olanlara çifte müjde! Banka hesaplarınıza 3 günde 12 Bin TL yatacak!

Emekli maaşı 10 bin TL olanlara çifte müjde! Banka hesaplarınıza 3 günde 12 Bin TL yatacak!

Emekli maaşlarının 7 bin 500 TL'den 10 bn Tl'ye yükselmesinin ardından bankalarda promosyonlarında yeniden düzenlemeye gitmişti. Yapı Kredi ise 3-29 Şubat arası emeklilere 12 bin TL promosyon sunduğunu duyurdu. 

Ekonomi

08.03.2024, 11:13

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emekli maaşlarını 7 bin 500 TL'den 10 Bin TL'ye yükseltilmesi sonrasında bankalar promosyonlarını güncelledi. SGK emeklilerine yönelik bankalar emeklilik promosyonlarında yeniden düzenlemeye gitti.

Altın ve gümüşü güzel günler bekliyor: Uzman isim açıkladı! O tarihte 3 bin TL! Altın ve gümüşü güzel günler bekliyor: Uzman isim açıkladı! O... Haberi Görüntüle

YAPI KREDİDEN 12 BİN TL PROMOSYON DESTEĞİ 

Türkiye'nin en çok tercih edilen bankaları arasında yerini alan Yapı Kredi Bankası'da 3 yıl boyunca emekli aylığı almayı taahhüt eden vatandaşlara 12 Bin TL nakit promosyon ödemesi sağlayacak. Ayrıca banka 60 gün içinde 2 kez fatura ödemesi yapanlara da 1.000 TL ek nakit ödemesi yapacak.  Ayrıca banka ilk kez emekli aylığı alma heyecanı yaşayan vatandaşlar için ise 2 bin 500 TL ek ödeme sağlayacak.

Kuyumcular uyarıyor! Elinde altını olanlar dikkat: Küçük yatırımcılar kar satışı yaptı! Kuyumcular uyarıyor! Elinde altını olanlar dikkat: Küçük yatırımcılar kar satışı... Haberi Görüntüle

BAŞVURU KOŞULLARI

Maaşlarını Yapı Kredi'den çekmek isteyen vatandaşlar ise 29 Şubat 2024 tarihine kadar Yapı Kredi Mobil, Yapı Kredi Bireysel İnternet Şubesi ve Müşteri iletişim Merkezi şubelerinden başvurularını yapabilecek. 

Cep telefonu olanlar dikkat! GSM faturanız 300 TL üstü geliyorsa müjde: 6 ay boyunca tek kuruş ödemeyeceksiniz Cep telefonu olanlar dikkat! GSM faturanız 300 TL üstü geliyorsa... Haberi Görüntüle

BAŞKA BANKAYA GEÇENLERDEN GERİ ALINACAK

Ancak 3 yıllık taahhüt sözü veren emekliler başka bir bankaya geçiş yapmaları halinde ise banka toplam promosyon tutarını geri alacak. 

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading