Yandex Metrica

Elinizde 1 gramlık altın varsa bile dikkatli olun: Haziran ayında...

Elinizde 1 gramlık altın varsa bile dikkatli olun: Haziran ayında...

ABD enflasyon verileri açıklandıktan sonra altın fiyatları son bir ayın en yüksek seviyesine ulaşmış durumdayken İslam Memiş'ten kritik açıklamalar geldi. Kısa ve uzun vadeli hedeflerini açıklayan Memiş, Haziran ayında o olayın yaşanmasının mümkün olduğunu dile getirdi.  

Ekonomi

21.05.2024, 09:26

Altın yatırımcılarının gözdesi para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yaz aylarının yaklaşması ile birlikte düğün sezonlarının önemine vurgu yaparak gelişmeleri değerlendirdi. Memiş gram altın, çeyrek altın ve Cumhuriyet altını gibi farklı altın türlerinin son dönemde önemli bir yükseliş trendine girdiğini vurguladı.

ABD'de açıklanan enflasyon verisinin etkisiyle bir ay aradan sonra gram altın en yüksek seviyesine tekrardan ulaşmış durumda. İslam Memiş, ''İştahsız bir piyasa var. Ons altın 2354 dolar seviyesinde. Bu haftaki takip edeceğimiz bant aralığını diğer videolarımda ifade etmiştim. 2280,2380 dolar aralığında.'' ifadeleriyle altın piyasası hakkındaki yeni olasılıkları paylaştı.

Arap ırkçılığı ekonomiyi de vurdu: Türkiye milyar dolarlar kaybetti! İşte TÜİK'in açıkladığı resmi rakamlar... Arap ırkçılığı ekonomiyi de vurdu: Türkiye milyar dolarlar kaybetti! İşte... Haberi Görüntüle

ALTIN BİR HAFTA YÜKSELİR, BİR HAFTA DÜŞER...

Mayıs aylarında altın fiyatlarının yatay bir süreç izlediğini belirten Memiş, ''Mayıs haziran aylarında böyle baskılnan yatay bir süreç karşımızda göreceğiz. Bir hafta yükselişler, bir hafta düşüşler.'' dedi.

Altın tarafında sürpriz açıklamaların sık sık gelebileceğine vurgu yapan İslam Memiş, ''Sisteme dayalı bir finansal piyasa bizi bekliyor olabilir. Kontrol bir noktada sistemde. Altın piyasasını, altın yatırımcılarını baskılayacak sürpriz açıklamalara hazır olmakta fayda var.'' dedi.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading