Yandex Metrica

Elektrik faturası destek ödemesi için başvuru ekranı açıldı: Hemen başvuranlara ödeniyor! Faturanız ile PTT'ye gidin

Elektrik faturası destek ödemesi için başvuru ekranı açıldı: Hemen başvuranlara ödeniyor! Faturanız ile PTT'ye gidin

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, destek ödemelerine tam gaz devam ediyor. Bakanlık, faturası yüksek gelen vatandaşlar için fatura destek paketi sunuyor. Elektrik faturası yardımı için başvuru ekranı açıldı. Faturasıyla birlikte PTT'ye giden destek ödemesi alıyor. Fatura destek ödemesi tutarı, hanede yaşayan kişi sayısına göre değişiklik gösteriyor.

Ekonomi

23.01.2024, 21:01

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahibi vatandaşlara birçok farklı alanda destek ödemesi yapmaya devam ediyor. Haneye gelen elektrik faturası 130 TL'den fazla ise, kullanılan kw/saat başına ödeme yapılıyor. 

Dar gelirli vatandaşlara sağlanan destek ödemelerinden bazıları tek seferlik yapılırken, bazıları her ay düzenli olarak devam ediyor. Elektrik faturası destek ödemesi de hanedeki kişi sayısına bağlı olarak değişiklik gösteriyor. 

Rönesans Gayrimenkul borsada ne zaman işlem görecek? #RGYAS hissesi ne kadar? Rönesans Gayrimenkul borsada ne zaman işlem görecek? #RGYAS hissesi ne... Haberi Görüntüle

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Elektrik faturası yardımından faydalanmak isteyen kişiler, PTT’ye kimlikleriyle birlikte başvurduktan sonra ödeme tutarlarının ne kadar olacağı belirleniyor. Bir kişiden oluşan bir hane için ödenecek yardım tutarı 130 TL, üç kişiden oluşan bir aile için 173 TL, dört kişiden oluşan bir aile için 216 TL ve beş veya daha fazla kişiden oluşan bir aile için ise 260 TL olarak ödeme yapılıyor. 

Başvuru tamamlandıktan sonra kabul edilmesi durumunda, yapmanız gereken tek şey T.C kimliğinizi ve elektrik faturanızı PTT şubesine götürerek ödemenizi almanızdır.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading