Yandex Metrica

Ekonomik OHAL ilan edilecek mi? AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş resmen açıkladı!

Ekonomik OHAL ilan edilecek mi? AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş resmen açıkladı!

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, ekonomik OHAL ila edileceği iddialarını yalanladı. Kurtulmuş, 'Saçma sapan bir iddiadır. Böyle bir şey söz konusu olmaz, düşünülemez. Hiç kimsenin aklından bu geçmesin.' ifadesini kullandı.

Ekonomi

23.01.2024, 18:28

Türkiye'de hukuk alanındaki faaliyetleriyle tanınan Prof. Dr. İzzet Özgenç, OHAL paylaşımıyla bir anda siyasetin gündemine oturmuştu.

İzzet Özgenç, "Kaçınılmaz görünen ağır ekonomik bunalım sebebiyle OHAL ilanına toplum olarak hazırlıklı olmamız gerekir" yorumunda bulunmuştu.  Prof. Dr. Özgenç'in açıklamalarına AK Parti'den yanıt geldi.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, 'Saçma sapan bir iddiadır. Böyle bir şey söz konusu olmaz, düşünülemez. Hiç kimsenin aklından bu geçmesin.' şeklindeki sözleriyle, ekonomik OHAL iddialarını yalanladı.

Altın ve döviz alacaklara uyarı İslam Memiş'ten geldi: Bu rakamlara artık alışın! Altın ve döviz alacaklara uyarı İslam Memiş'ten geldi: Bu rakamlara... Haberi Görüntüle

SERBEST PİYASA VE STOKÇULUK

Kurtulmuş, "Serbest pazarın koşullarından taviz verilmeden devam eder. Ancak bugün de bir operasyondan bahsediliyor, stokçuluğa karşı ortada dolaşanlara karşı da hükümet her türlü tedbiri alır. Kimsenin aklından OHAL geçmesin.'' diyerek yalan terörüne cevap verdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading