Yandex Metrica

Düzenli fatura ödeyenlere müjde! 29 Şubat'a kadar vaktiniz var: O bankadan 500 TL para iadesi alacaksınız!

Düzenli fatura ödeyenlere müjde! 29 Şubat'a kadar vaktiniz var: O bankadan 500 TL para iadesi alacaksınız!

Elektrik, su, telefon ve doğalgaz faturası ödeyenlere Halk Bank'tan güzel bir haber geldi. Faturada adı soyadı yazanlar 500 lira para iadesi alabilirsiniz. 

Ekonomi

17.03.2024, 11:26

Halkbank ekonomik olarak geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşlar nakit arayışına devam ederken fatura ödeyen kişilere 500 liraya kadar nakit para iadesi yapılacağı açıklandı.

Son dakika: Merkez Bankası faiz kararını açıkladı Son dakika: Merkez Bankası faiz kararını açıkladı Haberi Görüntüle

KAMPANYAYA KATILANLARA 500 TL PARA İADESİ 

Kamu bankaları arasında yer alan Halkbank tarafından açıklanan kampanya kapsamında "Halkbank tarafındna yapılan açıklamada "Otomatik Fatura Ödeme Talimatlarınıza 500 TL'ye Varan ParafPara" denilerek otomatik ödeme talimatı kampanyası açıklandı. Kampanyaya katılan kişilere 500 liraya kadar para iadesi yapılacak.

Dünyaca ünlü ekonomist Moody's'in Türkiye kararını değerlendirdi: Reformlar işe yarıyor Dünyaca ünlü ekonomist Moody's'in Türkiye kararını değerlendirdi: Reformlar işe yarıyor Haberi Görüntüle

FATURA TALİMATI VERENLERE PARA İADESİ ŞARTLARI NELER?

Bireysel kredi kartı müşterilerinin 1-29 Şubat 2024 tarihleri arasında kredi kartlarından ya da vadesiz hesaplarından verecekleri her yeni otomatik fatura talimatı için 50 TL, toplamda 500 TL ParafPara verilecektir.

Kampanyaya katılmak için 29 Şubat 2024 tarihine kadar Paraf Mobil’den HEMEN KATIL butonuna tıklanması ya da FATURA yazıp 3404'e SMS gönderilerek kampanyaya katılınması, sonrasında bireysel kredi kartından veya Halkbank’ta kayıtlı bulunan vadesiz hesabından otomatik fatura talimatı verilmesi gerekmektedir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere müjde! 3100 TL ek ödeme hesaplara yatıyor: Ödemeyi herkes kendi bankasından alacak Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere müjde! 3100 TL ek ödeme hesaplara yatıyor:... Haberi Görüntüle

TALİMATTAN 50 TL TOPLAMDA 500 TL PARAFPARA KAZANABİLİRSİNİZ 

Kampanyadan ödül kazanılabilmesi için, talimat vermeden önce mutlaka kampanyaya katılım sağlanmalıdır. Kampanya kapsamında bir müşterinin her yeni otomatik fatura ödeme talimatından 50 TL, toplamda 500 TL ParafPara kazanacaktır.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading