Yandex Metrica

Duyanlar başvuru sırasına girdi! O ülke Türkiye'den 100 bin TL'ye tarım işçisi alacak!

Duyanlar başvuru sırasına girdi! O ülke Türkiye'den 100 bin TL'ye tarım işçisi alacak!

Azalan nüfusu nedeniyle işçi bulamayan ülkeler arasında Fransa'da yerini aldı. Fransa Türkiye'den 3 bin euro maaş ile mevsimlik tarım işçisi alacağını duyurdu. 

Ekonomi

11.05.2024, 00:55

Bir kaç yıldır Fransa'da yaşanan eylemler, tarım işçilerine de sıçradı. Ülke de yaşayan tarım işçileri protesto ederek mahsüllerini tarlada bıraktı ve çalışmama kararı almıştı. 

19 Temmuz Moody's Türkiye kararı saat kaçta açıklanacak? Moody's Türkiye kararı borsa açıkken açıklanır mı? 19 Temmuz Moody's Türkiye kararı saat kaçta açıklanacak? Moody's Türkiye... Haberi Görüntüle

100 BİN TL'YE TARIM İŞÇİSİ ALINACAK

Ancak Fransa ise yurtdışından tarım işçisi alacaklarını duyurdu. İşçilere ise toplamda 3 bin euro yani 101 bin 361 Bin TL maaş vermeyi planlıyor. 

Emekli aylığı düzenlemesi Meclis'e geliyor! Zamlı ilk ödeme tarihi resmen belli oldu Emekli aylığı düzenlemesi Meclis'e geliyor! Zamlı ilk ödeme tarihi resmen... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'DE DAHİL

Fransız Ulusal Meclisi Milletvekili Mohamed Laqhila tarım işçilerine yönelik yaptığı açıklamasında; "Onların Fransa'ya gelmesini kolaylaştırmak için mevsimlik sözleşmeler yapmayı planlıyoruz" ifade etti. Ayrıca Fransa Türkiye'den de çalışacak tarım işçisi alacaklarını duyurdu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading