Yandex Metrica

Düşük gelirlilerin beklediği açıklama geldi! Asgari ücrete temmuz zammı var mı? Umutlar çoğaldı...

Düşük gelirlilerin beklediği açıklama geldi! Asgari ücrete temmuz zammı var mı? Umutlar çoğaldı...

Asgari ücretle çalışan milyonlarca vatandaş yükselen enflasyon sebebiyle maaşlarına bu yıl ilk kez temmuz ayında bir zam yapılıp yapılmayacağını merak ediyor. Bu nedenle gözler Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'ndaydı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması sonrası asgari ücret temmuz ayı zammı ihtimali belirdi. Peki, asgari ücrete zam yapılacak mı?

Ekonomi

23.01.2024, 19:18

Milyonlarca düşük gelirli çalışan asgari ücrete temmuz zammı olacak mı? diye merak ediyor. Bu sebeple gözler kabine toplantısındaydı. Peki, asgari ücrete ek zam kararı var mı?

Altında sular ısındı! Hedef 3 bin 500 TL: 18 Temmuz 2024 altın fiyatları Altında sular ısındı! Hedef 3 bin 500 TL: 18 Temmuz... Haberi Görüntüle

TEMMUZDA ASGARİ ÜCRETE ZAM GELECEK Mİ?

Hayat pahalılığana karşı adım atacaklarını vurgulayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, enflasyon rakamlarına karşı vatandaşların ezdirilmeyeceğini belirtti. Bu açıklama asgari ücrete temmuz zammı ihtimalini kuvvetlendirdi.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine Toplantısı'nın ardından açıklaması:

Erdoğan, "Türkiye’nin küresel ekonomik çalkantılardan güvenlik kaygılarından yıpratıcı siyasi çekişmelerden en az hasarla çıkması için her türlü çabayı gösteriyoruz. Buna rağmen, hayat pahalılığı başta olmak üzere çeşitli sıkıntılara maruz kaldığımız bir gerçektir. Türkiye Bugün yaşadığı sıkıntıları elbette hak etmiyor. Fakat bu millet asıl böyle arkaik, gerici, habis bir muhalefeti de hak etmiyor. Ülkemizin bugüne kadarki her meselesini nasıl biz çözdüysek, Allah’ın yardımı ve milletimizin desteğiyle mevcut sıkıntıların üstesinden de yine biz geleceğiz. Muhalefeti de kendi kısır dünyasıyla kendi iç çekişmeleri ve ayak oyunlarıyla kendi kifayetsiz gündemleriyle baş başa bırakıyoruz.” dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading