Yandex Metrica

Doları olan yandı! Necmettin Batırel'den tüm vatandaşlara olağanüstü çağrı

Doları olan yandı! Necmettin Batırel'den tüm vatandaşlara olağanüstü çağrı

Doların tepetaklak olacağını aylar öncesinden bilen ve yaptığı ekonomi yorumlarıyla geniş bir takipçi kitlesine ulaşan Türkiye Gazetesi yazarı Necmettin Batırel güncel verilere ilişkin yeni değerlendirmelerde bulundu.

Ekonomi

23.01.2024, 19:59

Doların düşeceğini aylar öncesinde köşesinde duyuran ekonomi yazarı Necmettin Batırel, yaptığı değerlendirmelerle yatırımcılara yol göstermeye devam ediyor. 

Batırel, Türkiye'de ekonomik kriz korkusu yerleştirmeye çalışanların hüsrana uğrayacağını söyledi ve “Türkiye asla krizde değil; etrafınıza bakın, kadın - erkek herkes göbekli” yorumunda bulundu.

Altın borcu olan kafasını duvardan duvara vuracak! Elinizi çabuk tutun: Altın rekor için hazırlanıyor Altın borcu olan kafasını duvardan duvara vuracak! Elinizi çabuk tutun:... Haberi Görüntüle

"KİMSEYİ KANDIRMAYIN"

Batırel, sosyal medya hesabından konuya ilişkin şunları aktardı:

"Türkiye asla krizde değil. Hele açlık çekiliyor palavranın babası. Niye mi? Yahu etrafınıza bakın, kadın - erkek herkes göbekli. İnsanlar şişmanlıktan yürüyemiyor. Peki bu nasıl oluşuyor, yemekle değil mi? O zaman sıkıntı var mı? Yok. Hem yerim hem yakınırım. Kimseyi kandırmayın.

Yurt dışı çıkış harcından muaf tutulacakların listesi belli oldu! Yurt dışı çıkış harcından muaf tutulacakların listesi belli oldu! Haberi Görüntüle

"TL'YE GEÇİŞ HIZLANACAK"

25 Ekim 2022 itibariyle dolar kuru 18.60 TL'nin üzerine çıkmadığı için kur korumalı döviz hesabı sahiplerine kur farkı ödenmeyecek. Yatırımcının kazancı düşecek, Enflasyon %83, kur hesabı getirisi yıllık %13.5. işte bu tablo karşısında hesaplar çözülecek, TL’ye geçiş hızlanacak" 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading