Yandex Metrica

Dolar sahiplerini korkutan tahmin! O tarihte 25'e düşecek

Dolar sahiplerini korkutan tahmin! O tarihte 25'e düşecek

En güvenilir ekonomistlerden biri yatırımcılara acil bir uyarıda bulundu. Elinizde bulunan belirli bir yatırım aracının değerinin beklenmedik bir şekilde yüzde 21 oranında düşeceğini duyurdu. Bu nedenle, sahip olanlara hemen satmaları çağrısında bulundu.
 

Ekonomi

22.05.2024, 00:21

Piyasanın en saygın ekonomistlerinden biri, yatırımcılara önemli bir uyarıda bulundu. Belirli bir yatırım aracında beklenmedik bir şekilde yüzde 21 oranında bir düşüş olabileceğini vurgulayarak enflasyon ve faiz artışı gibi faktörlerin etkisini işaret etti. Bu kötü haberle birlikte, yatırımcıların dikkatli olmaları ve gerektiğinde önlem almaları gerektiğini vurguladı.

Altın yorumcusundan flaş açıklama: 20 bin TL olacak! Gram altın zirvede! İşte güncel fiyatlar Altın yorumcusundan flaş açıklama: 20 bin TL olacak! Gram altın... Haberi Görüntüle

25 TL'YE GERİLEBİLİR

Ekonomist Dr. Mahfi Eğilmez, Türkiye ekonomisi hakkında yaptığı değerlendirmelerde dikkate değer tespitlerde bulundu. Eğilmez, Merkez Bankası'nın faiz oranlarını artırması durumunda doların 25 TL'ye kadar gerileyebileceğini öngördü. Ayrıca, bu yıl doların 30 TL civarında seyredeceğini ifade etti.

Bakan Şimşek'ten vergi paketine ilişkin açıklama: Dar gelirliye yönelik hüküm yok Bakan Şimşek'ten vergi paketine ilişkin açıklama: Dar gelirliye yönelik hüküm... Haberi Görüntüle

FAZLA ARTACAĞI GÖRÜNMÜYOR

Eğilmez, Merkez Bankası'nın faiz oranlarını artırması durumunda doların 25 TL'ye kadar gerileyebileceğini ve bunun ekonomiye olumlu etkileri olabileceğini belirtti. Ayrıca, "Kurun yükselmesini hükümet de istemez. Kur arttığında Gayri Safi Yurtiçi Hasılamız (GSYH) düşüyor ve uluslararası sıralamalarda geriliyoruz. Şu anki kur doğru bir kur mu? Olmayabilir. Ancak göstergelere bakıldığında kurun çok fazla artacağı görülmüyor." dedi.

Araç sahibi olmak artık çok kolay! Yeni Renault Duster'ın fiyatı belli oldu: Bu fiyatlar kaçmaz Araç sahibi olmak artık çok kolay! Yeni Renault Duster'ın fiyatı... Haberi Görüntüle

ORTA SINIF YOK OLUYOR

Türkiye’de  orta sınıfın adeta yok olduğunu belirten Eğilmez, "2022 verilerine göre, GSYH’nin yarısı nüfusun en zengin yüzde 20’si tarafından paylaşılırken, en yoksul yüzde 20 sadece yüzde 5’ini alıyor. Bu durum sosyal dayanışmayı bozuyor," açıklamasında bulundu.

Habere Tepki Ver

1

0

1

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading