Yandex Metrica

Dolar kuru rekor seviyeye yükselecek! Dünya 1 numarası o tarihi açıkladı

Dolar kuru rekor seviyeye yükselecek! Dünya 1 numarası o tarihi açıkladı

Piyasalarda hareketlilik devam ederken tüm gözler ABD'de açıklanacak enflasyon verisinde. Ülkede enflasyonun rekor seviyeden gerilemesi bekleniyor. Yatırımcılar fiyat tahminlerini güncellerken sonbahar ayına dikkat çekildi.

Ekonomi

23.01.2024, 19:39

Küresel piyasalarda tüm gözler ABD enflasyon verisinde.

Piyasaların beklentisi yıllık bazda 8,7 ve alık bazda yüzde 0,2 olarak ağırlık kazanmış durumda. Önceki ay rekor kıran ABD enflasyon verisinde Ağustos ayı için daha düşük bir beklenti söz konusu. 

Altın ve döviz alacaklara uyarı İslam Memiş'ten geldi: Bu rakamlara artık alışın! Altın ve döviz alacaklara uyarı İslam Memiş'ten geldi: Bu rakamlara... Haberi Görüntüle

75 BAZ PUAN FAİZ ARTIRIMI BEKLENİYOR

Analistler veri ile birlikte küresel bazda volatilite oldukça artacağını ve piyasaların ABD Merkez Bankası Fed’in Eylül’de atacağı adımlar hakkında ipuçları arayacağını ifade etti. Buna göre, Fed'in Eylül toplantısında yüzde 65 ihtimalle 75 baz puan faiz artırması beklenirken, Kasım toplantısında yüzde 53 ihtimalle 25 baz puan faiz artırılacağı tahmin ediliyor.

O bankadan müşterilerine özel kampanya! Hesabı olanlar dikkat: 1 yıl boyunca ücretsiz olacak! O bankadan müşterilerine özel kampanya! Hesabı olanlar dikkat: 1 yıl... Haberi Görüntüle

HSBC'NİN DOLAR TAHMİNİ

Son çeyrekte turizm gelirlerinin desteğinin azalmasıyla cari açığın daha da genişleyebileceğine işaret eden HSBC, Dolar/TL tahminini 2022 yıl sonu için 17,5’ten 19,5’e, 2023 ikinci çeyrek sonu için de 18,2’den 21’e yükseltti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading