Yandex Metrica

Dogecoin yatırımcısı bu haberi bekliyordu! Ünlü şirket diğer altcoinlerle birlikte portföyüne eklediğini duyurdu

Dogecoin yatırımcısı bu haberi bekliyordu! Ünlü şirket diğer altcoinlerle birlikte portföyüne eklediğini duyurdu

Kriptokoin'in haberine göre easyMarkets, portföyüne yeni altcoin projeleri ekliyor. Şirket, platformda kaymayan ticaret, negatif bakiye koruması ve garantili stop-loss gibi ayırt edici özelliklere sahip Dogecoin ve 4 popüler kripto para birimini listeliyor.

Ekonomi

23.01.2024, 18:31

EasyMarkets işlem platformu kullanıcıları için yeni kripto para ticaret seçenekleri ekledi. Müşteriler, aracı kurum tarafından sunulan tüm benzersiz özelliklerle kripto para ticareti yaparken artık daha fazla seçeneğe sahip olacak. Platform, toplamda beş yeni kripto para birimi ticaret çifti ekledi. Kullanıcılar ABD doları karşısında Zcash, Polygon, Dogecoin, Dash ve OmiseGo ticareti yapabilecekler. 

dogecoin

Listelenen kripto para birimleri, web platformu, uygulama ve MetaTrader 4 dahil olmak üzere easyMarkets’ın tüm platformlarında mevcuttur. Tüm işlemler hiçbir gizli ücret veya komisyon olmadan yapılacak. Kullanıcılar ayrıca, eksi bakiye koruması ve ücretsiz zarar durdurma ve mevcut kar alma emirleriyle alım satımlardan yararlanabilecekler. Web platformu ve ticaret uygulaması, yatırımcılara, emirlerini ilk siparişte belirlenen tam fiyatla gerçekleştirmelerine izin veren kaymasız ticaret özelliğinin kullanımını sunar.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading