Yandex Metrica

Doğalgazı üstüne alacaklar dikkat! Depozito ücreti talep edilebilir: 2023 yılı doğalgaz üstüne alma ücreti ne kadar?

Doğalgazı üstüne alacaklar dikkat! Depozito ücreti talep edilebilir: 2023 yılı doğalgaz üstüne alma ücreti ne kadar?

Doğalgaz üstüne alma ücreti ne kadar sorusu da bu kapsamda araştırılır. Doğalgaz aboneliği üstüne alma ücreti 2023 yılı için güncellenmiş ve kiracılardan da güncel ücret talep edilir.

Ekonomi

04.04.2024, 16:50

Doğalgaz üstüne alma ücreti ne kadar sorusu araştırılırken güncel ücretler dikkate alınmalıdır. Söz konusu ücret her yıl değişmektedir. Bu nedenle doğalgaz aboneliği üstüne alma ücreti 2023 yılı değerleri dikkate alınmalıdır. 

Doğalgaz için esas abone ev sahibidir. Kiracılar da kiraladığı mülk için aboneliği üstüne almalıdır. Bu durumda doğalgaz faturaları kiracılar üzerine kesilecektir. 

En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Masada 2 farklı seçenek var En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Masada 2 farklı... Haberi Görüntüle

DOĞALGAZ ÜSTÜNE ALMA ÜCRETİ NE KADAR?

Doğalgazı üzerine almak isteyen kiracılar, kira kontratı ile doğalgaz dağıtım bürosuna müracaat etmelidir. Müracaatın yapılmasını müteakip genellikle aynı gün doğalgaz açılışı yapılır. Bu müracaat esnasında doğalgaz dağıtım bürosunun belirlediği depozito ücretinin de ödenmesi gerekir. Söz konusu ücret, doğalgaz dağıtım bürosunda, banka ya da kredi kartı ile ödenir.

AK Partili isim duyurdu! En düşük emekli aylığı düzenlemesinde yeni gelişme AK Partili isim duyurdu! En düşük emekli aylığı düzenlemesinde yeni... Haberi Görüntüle

DOĞALGAZ ABONELİĞİ ÜSTÜNE ALMA ÜCRETİ 2023

Doğalgaz aboneliğini üstüne alma ücreti her yıl güncellenir. Bu ücret belirlenirken meskenin büyüklüğü de dikkate alınır. 2023 yılı için 0-200 m2 aralığında olan meskenler için 2.135 TL depozito ücreti talep edilir. Eğer mesken daha büyük ise her 100 m2 için abone sahibinden ekstra 1.857 TL daha talep edilir.

Doğalgazın üzerinize alınması esnasında ödenen depozito bedeli, kiracının evden çıkması esnasında dağıtım şirketi tarafından iade edilir. Bu iade esnasında enflasyon oranı da dikkate alınır. Aboneliğin sonlanması esnasında geri alınan ücret, başvuru esnasında ödenen depozitodan daha yüksek olacaktır.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading