Yandex Metrica

Doğalgaz yardımı alanlar dikkat! 500 TL hesaplara bu yüzden geçmedi! Belediyeden son dakika açıklaması

Doğalgaz yardımı alanlar dikkat! 500 TL hesaplara bu yüzden geçmedi! Belediyeden son dakika açıklaması

Ankara Büyükşehir Belediyesi 16 Kasım itibariyle doğalgaz yardımı destek ödemesi yapıyordu. 4 ay boyunca aylık olarak sosyal yardım kartlarına nakit olarak yüklenecek. Doğalgaz yardımı alan vatandaşlar Ankara Büyükşehir doğalgaz yardımı mart ayı ne zaman yatacak?” sorusuna yanıt arıyor. Peki, Ankara Büyükşehir belediyesi doğalgaz yardımı yapacak mı? İşte cevabı...

Ekonomi

13.03.2024, 22:51

Kış mevsimi için doğalgaz yardımı yapan belediyelerden biri de Ankara Büyükşehir Belediyesi...

Doğalgaz yardımı onaylanan kişilere verilen doğalgaz yardımı belediyelerin dar gelirli vatandaşlara verdiği sosyal yardımı kartına yükleniyordu. Aylık 500 TL olacak şekilde 2150 TL toplamda doğalgaz yardım desteği veriliyordu. Ankara Büyükşehir Belediyesi doğalgaz yardımı 16 Kasım’da başladı. 

Ev kirası gibi otopark ücreti! Ünlü oyuncu İSPARK ücretlerine isyan etti! Ev kirası gibi otopark ücreti! Ünlü oyuncu İSPARK ücretlerine isyan... Haberi Görüntüle

DOĞALGAZ YARDIMI ÖDEMELERİ MART AYINDA YATACAK MI?

Kış aylarında ödemesi planlanan doğalgaz yardımı ödemeleri 16 Kasım’da başladı. Aylık olarak sosyal yardım kartlarına nakit olarak yüklenen ödemelerin mart ayı içinde yatıp yatmayacağı sorgulanıyor.

Doğalgaz yardımı ödemeleri Kasım, Aralık, Ocak ve Şubat aylarından tüm başvurusu onaylanan kişilerin kartlarına yatırılacak.

6 aylık kış dönemini kapsayan doğalgaz tüketim desteği ödemleri Mart Ekim ayında ödenmesi planlanmaktadır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading