Yandex Metrica

Doğalgaz faturanız yüksek geliyorsa bunu uygulayın: Faturalarınız 2 kat düşecek: İşte yapmanız gereken o teknik

Doğalgaz faturanız yüksek geliyorsa bunu uygulayın: Faturalarınız 2 kat düşecek: İşte yapmanız gereken o teknik

Doğalgaz faturalarını hafifletecek o yöntemle hem ısıdan hem de paradan tasarruf yapacaksınız. PVC kapı ve pencerelerin yazlık, kışlık ve dört mevsim ayarları sayesinde faturaya binen yük azalacak. İşte detaylar

Ekonomi

23.01.2024, 20:36

Kış aylarının sonuna yaklaşmasıyla beraber Kocakarı soğuklarıda başlamış durumda. Bu soğuk günlerde vatandaşlar ısınmak için doğalgaz faturalarına yüklenmiş durumda. Hem faturandan hem de ısıdan tasarruf yapacağınız bu yöntemle rahatlacaksınız.

İŞKUR'dan dikkat çeken açıklama: İşte en fazla aranan meslek İŞKUR'dan dikkat çeken açıklama: İşte en fazla aranan meslek Haberi Görüntüle

PVC PENCERE YAZ KIŞ MODU

Pencere yaz kış ayarını yapmak için ilk olarak pencerenin ya da kapının kilit mekanizmasını bulun. Pencerenin ya da kapının yan tarafında, çerçeve ile birleştiği kenarda bu mekanizmayı göreceksiniz. Yuvarlak ya da oval pim şeklinde olan bu mekanizma direkt gözünüze çarpacaktır.

Yuvarlak mekanizmanın ortası alyan ucuna benzer şekilde altıgen şeklindedir. Pencere yazlık kışlık modunu ayarlamak için buraya varsa bir tornavida ya da alyan anahtar sokarak kilidi döndürün.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading