Yandex Metrica

Dev bankadan çok konuşulacak altın tahmini: Altında ibre yukarı yönlü seyredecek!

Dev bankadan çok konuşulacak altın tahmini: Altında ibre yukarı yönlü seyredecek!

Altın fiyatları, zayıflayan doların değerli metale destek sağlamasıyla son altı ayın en yükseğinde seyrediyor. Dev banka Goldman Sachs’tan altın yatırımcıları için dikkat çeken tahmin geldi.

Ekonomi

05.02.2024, 17:13

 ‘Altın yükselişine devam edecek mi?’ sorusuna yanıt arayan altın yatırımcıları için dev banka Goldman Sachs’tan dikkae çeken açıklama geldi. 12 aylık hedeflerinin 2050 dolar olduğunu duyuran banka, “Altının parlaklığı geri dönüyor” değerlendirmesinde bulundu. 

Bakan Kurum müjdeyi verdi: TOKİ taksitlerinde yüzde 50 ödeme kolaylığı Bakan Kurum müjdeyi verdi: TOKİ taksitlerinde yüzde 50 ödeme kolaylığı Haberi Görüntüle

ONS ALTIN MAYIS AYINDAN BU YANA EN YÜKSEK SEVİYEDE 

Ons altın spot piyasada bu saban 2018 doların test edilmesinin ardından Cuma gününe göre yüzde 0,56 artışla 2014,15 dolardan işlem görüyor. Böylece altının ons fiyatı Mayıs ayından bu yana en yüksek seviyeye ulaştı.

İŞKUR'dan dikkat çeken açıklama: İşte en fazla aranan meslek İŞKUR'dan dikkat çeken açıklama: İşte en fazla aranan meslek Haberi Görüntüle

GOLDMAN’DAN DİKKAT ÇEKEN ALTIN TAHMİNİ 

“Altının parlaklığı geri dönüyor”açıklamasında bulunan Goldman Sachs, 12 aylık fiyat hedefinin ons başına 2.050 dolar olduğunu ifade etti ve, “Altın fiyatlarındaki potansiyel yukarı yönlü hareket ABD reel faizleri ve dolardaki hareketlere yakından bağlı olacak. Ancak Çin ve Hindistan'dan gelen güçlü tüketici talebinin devam etmesini ve merkez bankası alımlarının yukarı yönlü büyüme sürprizleri ve faiz indirimlerinin yeniden fiyatlandırılmasından kaynaklanan aşağı yönlü baskıları dengelemesini bekliyoruz” dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading