Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan onay çıktı: Borcu olan vatandaşlar dikkat! O tarihte...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan onay çıktı: Borcu olan vatandaşlar dikkat! O tarihte...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 100 bin liraya kadar borcu olan, ödeyemeyen vatandaşlara müjdeli haberi verdi. Artan enflasyondan dolayı borçlarını ödeyemeyen vatandaşlar için borç kapatma kredisine onay çıktı.

Ekonomi

21.05.2024, 13:43

Kredi ve kredi borcunu ödeyemeyen vatandaşları yakından ilgilendiren karar TBMM'den geçti. Biriken borçların içerisinden çıkamayan vatandaşların yükünü azaltacak yeni yollar ararken müjdeli haber Cumhurbaşkanı Erdoğan'ndan geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kredi borcunu ödemekte zorlanan vatandaşlar için 'borç kapatma kredisi'ne onay verdi. 

ABD, Suriye'de rahat durmuyor! YPG'nin işgalindeki bölgeye askeri takviye! ABD, Suriye'de rahat durmuyor! YPG'nin işgalindeki bölgeye askeri takviye! Haberi Görüntüle

SİCİL AFFI GELİYOR MU?

Türkiye'de yaşanan ekonomik buhran, vatnadaşların banka kredi ve kredi kart borçlarını ödeyememesine sebep oldu.  Bu sebepten dolayı da vatandaşların sicili de olumsuz olarak etkilendi. Birçok kişi bankaların kara listesine girmiş durumda ve nasıl çıkacağını düşünmeye başladı.

TBMM'den kara listeye girmiş vatandaşlar için müjdeli haber geldi. Yeni torba yasa ile birlikte sicil affının geleceği iddia ediliyor. Torba yasa maddeleri arasında Meclis'e sunula düzenleme kabul edilirse bankaların karal istesinde olan vatandaşlara ödeme kolaylığı sağlanacak ve kara listeden çıkma fırsatını elde etmiş olacaklar.

Dananın kuyruğu koptu! İslam Memiş o gün geldi diyerek duyurdu: Altın fiyatları ne kadar olacak? Dananın kuyruğu koptu! İslam Memiş o gün geldi diyerek duyurdu:... Haberi Görüntüle

BORÇ KAPATMA KREDİSİNE ONAY

Cumhurbaşkanı Erdoğan, borcu olan ve ödeyemeyen vatandaşlara müjdeli haberi verdi. Borç kapatma kredisi ile vatandaşlar 100 bin TL'ye kadar borçlarını kapayabilecek.

Devlet bankaları tarafından sağlanacak olan borç kapatma kredisi ise 24 aya kadar vadeli olarak verilecek.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading