Yandex Metrica

Çocuklu aileler dikkat! 1-2-3-4 çocuk için her ay 3700 TL destek! PTT bunları yapanların hesaplarına para yatıracak

Çocuklu aileler dikkat! 1-2-3-4 çocuk için her ay 3700 TL destek! PTT bunları yapanların hesaplarına para yatıracak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı çocuklu ailelere yardımlarını sürdürüyor. Bakanlık, Çocuk Destek Bileşeni kapsamında 1,2,3,4 çocuk için her ay ödeme yapacak. 

Ekonomi

23.01.2024, 20:51

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, dar gelirli ailelere yardım ödeneği sağlıyor. Bakanlık ailelerin ihtiyaçlarını gidermek amacıyla pek çok alanda destek ödemesi gerçekleştiriyor. Çocuk sahibi ailelere yeni bir müjde ileten Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, belirli şartları karşılayanlara her çocuk için ödeme yapılacağını duyurdu. 

Altın fiyatlarında düşüş sürüyor: 23 Nisan Çarşamba gram altın ne kadar oldu? Altın fiyatlarında düşüş sürüyor: 23 Nisan Çarşamba gram altın ne... Haberi Görüntüle

ÇOCUK DESTEK BİLEŞENİ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, sosyal yardımlardan faydalanan ailelerdeki çocuklara ilişkin ilave destek sağlayacaklarını kaydederek, "Çocuk Destek Bileşeni" kapsamında hanelerde bulunan çocuk sayısına göre hanelere destek vereceklerini belirtti. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen bu yardımdan yararlanma şartları belli oldu. Hanede kişi başına düşen aylık gelirin, net asgari ücretin 1/3'ü yani; 1.833,45 TL'nin altında olması. İhtiyaç sahibi olduğuna kanaat getirilen herkes destekten yaralanabilecek. Mevcutta sosyal destek yardımı alanlar da ek olarak bu desteği alabilecek.

4C'li ve emekliye ek 16 bin TL ödeme! 30 Haziran 2024 tarihine kadar başvuru! 4C'li ve emekliye ek 16 bin TL ödeme! 30 Haziran... Haberi Görüntüle

ÖDEMELER PTT'DEN

Başvuruda bulunan vatandaşlar destek ödemelerini başvuru yaptığı aydan bir sonraki ayın 25'inci gününde PTT hesaplarından çekebilir ya da PTT'den alabiliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading