Yandex Metrica

Sitede Ara

Çil çil altını olanlar bir bir zengin olacak! Tarihi zirveye hazır olun!

Çil çil altını olanlar bir bir zengin olacak! Tarihi zirveye hazır olun!

Altın fiyatları tarihi rekora hazırlanıyor! Çil çil altını olanlar bir bir zengin olacak! Piyasalara ilişkin kişisel Youtube kanalında açıklamalarda bulunan Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ekonomi

27.05.2024, 13:07

Altın kahini olarak bilinen Finansal analist İslam Memiş Youtube kanalı üzerinden dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

Yeni haftaya ilişkin öngörülerini paylaşan Memiş, "Bu hafta açıklanan Fed tutanakları şahin tonda bir metindi. Faiz indiriminde yılın son çeyreğine tekabül eden bir öteleme yapmaya gayret ediyorlar." şeklinde konuştu.

Piyango bu ilçede yaşayanlara vurdu: Burda ikamet edenlere geri ödemesiz 180.000 TL hibe verilecek! Piyango bu ilçede yaşayanlara vurdu: Burda ikamet edenlere geri ödemesiz... Haberi Görüntüle

FED FAİZ KARARI NE OLACAK?

"Bundan sonra piyasalar Fed'in ne zaman faiz indirimi yapmaya çalıştığını anlamaya çalışacak." diyen Memiş, "Yılın son çeyreğinde yine Fed'in faiz indirme olasalığı masada kalmaya devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Sözlerine devam eden İslam Memiş, "Bu haftayı iyimser şekilde bitirdik. Altın fiyatları haftaya sert yükselişle başladı. Hafta başında İran Cumhurbaşkanı'nın helikopter kazasında hayatını kaybetmesi jeopolitik gerilimlerde yeniden fiyatlandığı için ons altın 2450 dolar seviyesini, gram altın ise 2550 lira seviyesini gördü.Ons altında 2380 dolar destek seviyesi onun aşağısı kırılınca 2280 dolar destek seviyesini beklemeyi sürdüreceğimizi söylemiştim." ifadelerini kullandı.

2024 GSYİH verileri belli oldu: Türkiye dünyanın en büyük ekonomileri arasında yer aldı! 2024 GSYİH verileri belli oldu: Türkiye dünyanın en büyük ekonomileri... Haberi Görüntüle

"ALTIN 3000 TL OLACAK"

"Bu hafta 1 kilogram altının değeri dolar bazlı 2710 dolar değer kaybetti." diyen Memiş, "Gram altın hafta başında 2550 liraydı. Sonrasında 2450 liraya geriledi. Gram altında 100 liralık değer kaybı görüldü. Bu düşüşleri alım fırsatına çevirebilirsiniz." şeklinde konuştu.

Ons altında 125 dolarlık bir gerileme görüldü. 2380 dolar destek seviyesi kırıldı. 2280 dolara göz kırptı. Elinde TL olanlar altın pozisyonunu yüzde 50 kapatabilir diyerek sözlerine devam eden uzman isim, "Yıl sonu 3000 dolar, 3000 TL beklentim devam ediyor. O yüzden düğün yapacaklar, altın borcu olanlar, altın yatırımı yapacak olanlar bu alım fırsatını değerlendirmeli." yorumunu yaptı.

Habere Tepki Ver

6

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading