Yandex Metrica

Çeyrek altına yatırım yapanlar! İslam Memiş, 'tuzak' dedi: Altın alacaklar 'bu yolları takip edin' yoksa zararınız büyük olacak

Çeyrek altına yatırım yapanlar! İslam Memiş, 'tuzak' dedi: Altın alacaklar 'bu yolları takip edin' yoksa zararınız büyük olacak

Finans Analisti İslam Memiş, birikimlerini altın yatırımlarıyla değerlendiren vatandaşlara uyarılarda bulunarak, "Sizi bu tuzağa düşürmek istiyorlar" dedi. Memiş, yatırımlardan zarar etmemek için izlenmesi gereken yol haritasını tane tane anlattı.

Ekonomi

28.01.2024, 17:41

ABD'deki dev bankaların iflas etmesi ve Fed'in faiz artırım politikasındaki gevşeme sebebiyle altın fiyatları son haftalarda bir hayli dalgalı bir seyir izliyor. Geçtiğimiz haftayı yükselişle sonlandıran altın sebebiyle yatırımcılar gelecek fiyat hareketlerini araştırıyor.

Rotayı Cumhurbaşkanı Erdoğan çizecek! Bakan Uraloğlu açıkladı: Türkiye-Irak arasındaki Kalkınma Yolu'nda tarihi adım! Rotayı Cumhurbaşkanı Erdoğan çizecek! Bakan Uraloğlu açıkladı: Türkiye-Irak arasındaki Kalkınma... Haberi Görüntüle

5 HAFTA ÜST ÜSTE DÜŞÜŞ KAYDETMİŞTİ

Yatırımcılar, şubat ayında 5 hafta boyunca üst üste düşüş kaydeden altın için yeniden aynı senaryonun gerçekleşmesinden endişe ederken, Finans Analisti İslam Memiş'ten sakin olun uyarısı geldi.

Memiş, yaşanan her yükselişin bir düşüşünün de olacağını kaydederken, geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu "Altın bir düşecekse iki yükselecek" yönündeki değerlendirmesini tekrarladı. 2023 yılının en fazla kazandıran araçlarının başında altın ve gümüşün geleceğinin altını çizen ünlü isim, fiyat dengelemelerinin normal ve beklenen bir zaman aralığında gerçekleştiğini vurgulayarak, "Bu düşüşlerde paniğe kapılanlar zarar edecek. Altın için bulunduğumuz seviyeler hala dip olarak görülebilir. Burada korkuya kapılıp elindekini satanlar, uzun vadede mutlaka zarar edecektir" ifadesini kullandı.

İslam Memiş, altın fiyatları hakkındaki değerlendirmesinin yalnızca kendi görüşleri olduğunu yinelerken, vatandaşlara yatırım tavsiyesi vermediğini belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading