Yandex Metrica

Cepler para dolacak! Turgut Altınok seçime 4 gün kala müjdeyi verdi: Emeklinin hesabına 5 TL yatacak

Cepler para dolacak! Turgut Altınok seçime 4 gün kala müjdeyi verdi: Emeklinin hesabına 5 TL yatacak

Seçim çalışmalarına devam eden Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok emeklilere müjdeyi verdi. Altınok, "5 Nisan'da emeklilerimizin hesaplarına 5 bin lira yatıracağız" ifadelerini kullandı. 

Ekonomi

27.03.2024, 23:22

Türkiye 31 Mart seçimlerine doğru hızla ilerlerken Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok'dan emeklilere müjde geldi. 

Son dakika: Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararını açıkladı Son dakika: Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararını açıkladı Haberi Görüntüle

EMEKLİLERE MÜJDE

Seçime 4 gün kala Altınok, "Büyükşehir belediyesi şu an ayda bin lira veriyor. Bizi büyükşehir belediyesinin verdiği 18 bin civarı emeklilere 5 bin lira vereceğiz ama bu kişilerin sayısı 30 bini bulabilir, bunun sayısı 50 bini bulabilir." ifadelerini kullandı.

Satanlar dizlerini dövecek! Hatice Kolçak'tan flaş konut yorumu: Rekora gidiyor Satanlar dizlerini dövecek! Hatice Kolçak'tan flaş konut yorumu: Rekora gidiyor Haberi Görüntüle

15 NİSAN'DA EMEKLİLERİN HESABINA 5 BİN TL YATACAK

Açıklamalarına devam eden Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, "Biz 15 Nisan'da emeklilerimizin hesaplarına 5 bin lirayı yatıracağız. Daha sonra talep olan emeklilerimize bu yardımı vereceğiz." şeklinde konuştu.

İstanbul Havalimanı'na iki ödül birden: Dünyada ilk 10'a girdi İstanbul Havalimanı'na iki ödül birden: Dünyada ilk 10'a girdi Haberi Görüntüle

ANKARA ZAMAN KAYBETMEMELİ

Sözlerine devam eden Turgut Altınok, "Cumhurbaşkanlığı seçiminde de seçimi aldıklarını ve kazandıklarını söylüyorlardı ama Ankara'da aldıklarını oy oranı belli. Ankara'nın tekrardan beş yılı daha böyle gitmez." ifadelerini kullandı.

"Trafik ve altyapı sorunu başını almış ve gitmiş durumda" diyerek sözlerine devam eden Altınok, "Mansur Yavaş'ın yaptığı 5 cm metro yok. Ankara hizmet istiyor, Ankara bir 5 yıl daha Yavaş'la gitmeyeceğini çok iyi biliyor." dedi.

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Loading