Yandex Metrica

Cate coin nedir, ne kadar? Catecoin nereden alınır satılır, catecoin kaç TL?

Cate coin nedir, ne kadar? Catecoin nereden alınır satılır, catecoin kaç TL?

Catecoin'in bir günde yüzde 72'ye varan değer artışı bu kripto paraya olan ilgiyi artırdı. Peki catecoin nedir, ne kadar? Catecoin kaç TL, nereden alınır?

Ekonomi

25.04.2024, 14:24

CateCoin özellikle son 24 saatte kripto para dünyasında en dikkat çekenlerden biri oldu. Zira yüzde 72'lik bir yükseliş yakaladı. Bu nedenle kripto para yatırımcıları CATE ile ilgili ayrıntıları merak ediyor. Peki, CATE (Catecoin) nedir, nereden alınır? Catecoin ne kadar?

Gelecek 10 yılın en çok tercih edilen meslekleri açıklandı! Çalışma Bakan Işıkhan geleceğin mesleklerini duyurdu! Gelecek 10 yılın en çok tercih edilen meslekleri açıklandı! Çalışma... Haberi Görüntüle

CATECOİN (CATE) NEDİR?

Meme yani internet geyiği, dünyasına farklı bir bakış açısı sunmak için oluşturulan CATE Token, Binance Smart Chain (BSC) blok zincirinde oluşturulmuştur.

En az 100 bin adet CATE Token sahibi olan kullanıcılar kendi memlerini yapabilecekken en az 10 bin CATE Token sahibi olan kullanıcılar ise beğeni ve yorum gönderebilecekler.

CateCoin veya diğer adıyla CATE Token, her işlem sonrası işlem bedelinin %1’i oranında yakım işlemi gerçekleştirmektedir. Ayrıca mevcut yatırımcılara da yine alım ve satım gibi her işlem sonrası %1 oranında ödül dağıtmaktadır.

CateCoin adında coin geçse de bir coin yani kripto para değil bir token birimidir. CateCoin ayrıca bir platform olup platformun kripto birimi CATE Token’dir.

cate co,in

Emekliler dört gözle Temmuz ayını bekliyor! Masada konuşulan rakam belli oldu: Enflasyon tahminlerine göre emekli maaşına ne kadar zam yapılacak? Emekliler dört gözle Temmuz ayını bekliyor! Masada konuşulan rakam belli... Haberi Görüntüle

CATECOİN NEREDEN ALINIR?

CateCoin token birimi olan CATE Token alabilmek için şu an tek yol PancakeSwap DEX platformunu kullanmaktadır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading