Yandex Metrica

Bu zamanda yapılacak iş değildi! İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan öğrencileri mahveden karar

Bu zamanda yapılacak iş değildi! İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan öğrencileri mahveden karar

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden 25 yaş üstü öğrenci kartı olan kişilere kötü haber geldi. Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB, önümüzdeki günlerde 25 yaş üstü öğrencilerin kartlarını iptal etmeye hazırlanıyor.

Ekonomi

04.04.2024, 13:38

CHP'li İBB yönetimi toplu taşıma araçlarına son bir yıl içerisinde yüzde 111 zam yaptı. Son olarak ulaşıma yüzde 50 zam yapmayı planlayan İmamoğlu yönetimindeki İBB'nin İstanbullulara eziyetleri belli ki bununla sınırlı kalmayacak.

ATM'lere yeni sistem geliyor! Tuşlara basmanıza gerek kalmadı ATM'lere yeni sistem geliyor! Tuşlara basmanıza gerek kalmadı Haberi Görüntüle

25 YAŞ ÜSTÜ ÖĞRENCİLERİN KARTLARI İPTAL EDİLECEK

Yeniakit'in aktardığı habere göre, İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri (İETT) Genel Müdürü Alper Bilgili düzenlediği toplantıda, toplu taşımada gelirin maliyeti karşılamadığını iddia ederek, en az yüzde elli zam yapacaklarını söylemişti. Bilgili, bununla da yetinmeyerek İBB'nin öğrenci indiriminin 25 yaş ile sınırlandırılması yönünde çalışma yürüttüğünü de belirtti.

Vatandaşın boykot çağrısına Erdoğan'dan cevap geldi: Fahiş fiyatla mücadele dönemi başlıyor Vatandaşın boykot çağrısına Erdoğan'dan cevap geldi: Fahiş fiyatla mücadele dönemi... Haberi Görüntüle

İBB MECLİSİ'NE ÖNERİ SUNULACAK

25 yaş üstü öğrencilerin kullandığı indirimli öğrenci kartının iptal edilmesi için İBB Meclisi'ne öneri sunacaklarını belirten Alper Bilgili, "Mart ayında esnaf ile iki kere görüşüldü. Herkes durumdan şikayetçi ve bir kesim kontak kapatacağını söylüyor. İBB, önümüzdeki UKOME toplantısında bu konu hakkında bir öneri sunacaktır." dedi.

SGK'dan sigortalı vatandaşlara müjde! Şartları sağlayan çalışanlara özel 8 bin 240 TL ödeme! SGK'dan sigortalı vatandaşlara müjde! Şartları sağlayan çalışanlara özel 8 bin... Haberi Görüntüle

BİNLERCE ÖĞRENCİ MAĞDUR OLACAK

CHP'li İmamoğlu yönetimindeki İBB geldiği günden itibaren İstanbulluları adeta zam yağmuruna boğdu. Zam yağmurlarından öğrenciler de nasibini alacağa benziyor. Bu uygulama İstanbul'da eğitim gören Yüsek Lisans öğrencileri ile Tıp Fakültesi öğrencileri başta olmak üzere okula geç başlamış 25 yaş üstü tüm öğrencileri perişan edeceğe benziyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading