Yandex Metrica

Bu son günler! Kırmızı et fiyatlarına o tarihte rekor zam geliyor

Bu son günler! Kırmızı et fiyatlarına o tarihte rekor zam geliyor

Yem fiyatlarında yaşanan artış kırmızı ete zammı da beraberinde getirdi. 2016 yılında alınan yem ile bir hayvan 20 gün beslenirken günümüzde bu 6 güne kadar düştü. 2022 yılında verilen desteklerle 60 kilo yem alınabildiğini belirten Tüm Süt Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Başkanı Sencer Solakoğlu ilerleyen günlerde et fiyatlarının daha da artacağını belirtti.

Ekonomi

23.01.2024, 19:58

Hayvancılık sektörü giderek daha pahalı bir sektör olmaya başladı. 2022 yılında yem fiyatlarının artması ile kırmız et fiyatlarına zam geleceği belirtilirken, Tüm Süt Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Başkanı Sencer Solakoğlu, bu durumun ilerleyen günlerde et fiyatlarını daha da artıracağını ifade etti.

Ehliyeti olan herkesi ilgilendiriyor! Başvurular bugün başladı Ehliyeti olan herkesi ilgilendiriyor! Başvurular bugün başladı Haberi Görüntüle

YEM FİYATLARI OLDUKÇA ARTTI 

Üreticiler yem fiyatlarının çok arttığını belirterek "Bu şekilde giderse hayvancılık bitecek. Yarın çok geç olacak. Biz ekmek yemeyecek miyiz?" diye konuştu. 

Aman dikkat elinizde kalmasın! Herkesin yakından takip ettiği isim tarih verdi: Altının gramı 3 bin liraya kadar çıkacak! Aman dikkat elinizde kalmasın! Herkesin yakından takip ettiği isim tarih... Haberi Görüntüle

KIRMIZI ET FİYATLARI HIZLI BİR ŞEKİLDE ARTACAK

Fox TV'nin haberine göre Tüm Süt Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Başkanı Sencek Solakoğlu, "Biz 2016'da hayvan başı 200 TL destek alıyorduk. Bununla 195.9 kilo yem alabiliyorduk. 2022 desteklerine baktığımız zaman 200 kilolardan 60 kilolara düşmüş olduk. Et fiyatları artmaya başladı, çok hızlı bir şekilde artmaya devam edecek. Üretici halen zarar etmeye devam ediyor" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading