Yandex Metrica

Bu kripto paradan alanlar zengin olacak! Uzman isim tarih verip duyurdu

Bu kripto paradan alanlar zengin olacak! Uzman isim tarih verip duyurdu

Geçtiğimiz birkaç yılın yatırımcıları lider kripto para birimi Bitcoin’e ilgi duymaya başladı. Dünya genelinde enflasyon verilerinin oluşturduğu korkunun etkisi ile ABD dahil olmak üzre kripto para adımları, yavaş yavaş Bitcoin kripto para birimine doğru yaklaşıyor.

Ekonomi

31.03.2024, 13:52

Macar milyarder Thomas Peterffy, 2022 senesinin 1 Ocak tarihinde yapmış olduğu açıklamada portföyünün yüzde 3’ü kadarını kripto para sektörüne ayırdığını açıklamıştı. İtibari paranın cehenneme gitmesi ihtimaline karşı böyle bir adım attığını dile getiren Macar milyarderin, 25 milyar doların üzerinde serveti olduğu Forbes kayıtlarında yer alıyor.

Alım fırsatı geliyor! Çeyrek altın 6000 TL olacak: İşte güncel altın fiyatları Alım fırsatı geliyor! Çeyrek altın 6000 TL olacak: İşte güncel... Haberi Görüntüle

2020 SENELERİN ORTASINDAN İTİBAREN KRİPTO PARA ALIM SATIM İŞLEMLERİ VERMEYE BAŞLAMIŞ

Macar milyarder Thomas Peterffy’in sahibi olduğu şirket interactive brokers group inc, 2020 senelerin ortasından itibaren artış gösteren taraf sebebiyle kripto para alım satım işlemleri vermeye başlamış. Şirket, şu anda başta amiral gemisi Bitcoin olmak üzere ikinci sırada yer alan, litecoin ile Bitcoin Cash alım satım hizmetlerini sunuyor. Fakat, bu ay içerisinde 5 ile 10 kripto para birimini daha cüzdanlarını eklenmesi hedefleri arasında yer alıyor. 

Dolara karşı baskı azaldı: Dolarda 7 TL'lik değişim olacak! İşte güncel fiyatlar Dolara karşı baskı azaldı: Dolarda 7 TL'lik değişim olacak! İşte... Haberi Görüntüle

BİTCOİN'İ EN ÇOK LEŞTİREN İSİMLERDEN BİRİ ETHER YATIRIMI GERÇEKLEŞTİRDİ

Macar Milyarder Thomas, kendisini özel yapan şeyin ise kendisinin daha önce Bitcoin kripto para biriminin sefer dolara inebileceğini belirtmesi olduğunu söylüyor. Kripto para piyasası yatırım gerçekleştiren bir diğer milyarder ise Ray Dalio oldu. Bitcoin en çok eleştiren kişilerin başında gelirken nihayetinde Bitcoin başta olmak üzere 2. sırada yer alan Ether yatırımı gerçekleştirdiğini 2021 senesi içerisinde zaten itiraf etmişti. Dünyanın en zenginlerinden olan Dalio, büyük bir yatırımcı grubunu da kendisi ile beraber bu akıma çekebilir. Böylelikle genel ekosistem açısından bakıldığında 2022 senesi içerisinde enflasyon şişmeye devam ederken, diğer taraftan dünya çapında ticaret yapan dünyanın en zengin insanlarının dahi yatırımlarının ya da sermaye paylarının büyük bir bölümünü Bitcoin başta olmak üzere diğer kripto para birimlerine harcaması ya da bu şekilde yatırım yapması artık kaçınılmaz bir hal almıştır. Dalio, Ether yatırımı gerçekleştirdiğini 2021 senesi içerisinde zaten itiraf etmişti. Dünyanın en zenginlerinden olan Dalio, büyük bir yatırımcı grubunu da kendisi ile beraber bu akıma çekebilir. Böylelikle genel ekosistem açısından bakıldığında 2022 senesi içerisinde enflasyon şişmeye devam ederken, diğer taraftan dünya çapında ticaret yapan dünyanın en zengin insanlarının dahi yatırımlarının ya da sermaye paylarının büyük bir bölümünü Bitcoin başta olmak üzere diğer kripto para birimlerine harcaması ya da bu şekilde yatırım yapması artık kaçınılmaz bir hal almıştır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading