Yandex Metrica

Bu kez çalışan emekliler sevinecek: Cumhurbaşkanı Erdoğan düzenleme talimatı verdi! 5000 TL ikramiye... 

Bu kez çalışan emekliler sevinecek: Cumhurbaşkanı Erdoğan düzenleme talimatı verdi! 5000 TL ikramiye... 

Cumhuriyet'in 100'üncü yılı dolayısıyla yalnızca çalışmayan emeklilere verilen 5000 bin TL'lik ikramiye ödemesi, kapsam dışı kalan emekliler arasında tartışma yaratmıştı. Bu kapsamda, Cumhurbaşkanı Erdoğan, 5 bin liralık ikramiyeden istisna tutulan diğer emeklilerle ilgili çalışma yapılmasını istedi. 

Ekonomi

23.01.2024, 21:45

Cumhuriyet'in 100'üncü yılı kapsamında, Kasım ayında çalışmayan emeklilere 5 bin TL ikramiye ödemesi yapıldı. Çalışan emeklilerin, ikramiye ödemesinde kapsam dışı bırakılması tartışmalara neden oldu. 

AK Parti'nin, 5 bin liralık ikramiyeden istisna tutulan diğer emeklilerle ilgili çalışma başlattığı belirtildi. Ayrıca ikramiyenin, emekli muhtarlar, emekli belediye ve il genel meclisi üyelerini de kapsaması konuşuluyor.

En düşük emekli maaşı ve yurt dışı çıkış harcı belli oldu! AK Partili isimden son dakika açıklaması En düşük emekli maaşı ve yurt dışı çıkış harcı belli... Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SICAK BAKIYOR

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre; gelen taleplerin ardından AK Parti yöneticileri bir defa daha Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüştü. Parti kurmayları, Erdoğan'a “Emekliler için çok güzel bir uygulama yaptık; ancak bu istisnalar sebebiyle olumlu yanı değil, olumsuzlukları tartışılıyor. Bir düzenleme yapıp çalışan emekliler dâhil bütün emeklilere verelim” önerisini götürdü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önerilere sıcak baktığı, bütün emeklilere 5.000 lira verilmesi yönünde hazırlık yapılmasını istediği iddia edildi. 

Eğer çalışan emekliye de ikramiye karara bağlanırsa kanuni bir düzenlemeye gidilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading