Yandex Metrica

Bu haftaya çok ama çok dikkat! Altın uzmanı İslam Memiş böyle duyurdu: Bu hafta fırsat haftası

Bu haftaya çok ama çok dikkat! Altın uzmanı İslam Memiş böyle duyurdu: Bu hafta fırsat haftası

Son dönemlerde ibresini yukarı çeviren altın, dolar, Euro fiyatları yükselişini sürdürecek mi? Altın fiyatları ne kadar olacak? Euro ve dolar da son durum ne? Piyasaların nabzını tutan altın kahini İslam Memiş “Bu haftaya çok ama çok dikkat” diyerek yatırımcıları uyardı. Peki gram altın 2 bin TL olacak mı? Dolar 30 TL'yi görecek mi? Euro'da son durum ne?

Ekonomi

23.01.2024, 21:49

Ortadoğu'da artan gerilim sonrası yükselişe geçen döviz ve altın piyasasına ilişkin açıklama yapan Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara kritik uyarılarda bulundu. "Bu hafta önemli verilerin ve açıklamaların olacağı bir hafta olacak" diyen Memiş, "Bu hafta para piyasalarında volatilite oldukça yüksek olacak. Beraberinde fırsatların da olacağı bir haftaya başlıyoruz." dedi.

Yatırım kuyruğu! BYD'nin hamlesi Renault'u harekete geçirdi: CEO ile Bakan kaçır bir ara geldi Yatırım kuyruğu! BYD'nin hamlesi Renault'u harekete geçirdi: CEO ile Bakan... Haberi Görüntüle

BU HAFTA KRİTİK HAFTA

Kritik verilerin açıklanacağı günleri paylaşan İslam Memiş, "Salı günü ABD enflasyon verisi, çarşamba günü fed faiz kararı, perşembe günü ise ECB faiz kararı açıklanacak" dedi.

Bankalar kesenin ağzını açtı! Promosyon kampanyaları Temmuz'da rekor kırdı: Emekliye 24 bin TL nakit para! Bankalar kesenin ağzını açtı! Promosyon kampanyaları Temmuz'da rekor kırdı: Emekliye... Haberi Görüntüle

"2024 OCAK BELİRLEYİCİ OLACAK"

"Yıl kapanışında bu veri ve açıklamalar, 2024 yılının şifrelerini verecek" diyen İslam Memiş, "Yıllık kapanışlarda 2024 Ocak ayı için belirleyici olacak. Peki piyasalarda bu hafta hangi bant aralıklarını takip edeceğim?" dedi. 

Emekliye fıstık gibi ödeme! Tek şartla 20 bin TL hesapta: Ödemeler yarın hesaplara yatacak Emekliye fıstık gibi ödeme! Tek şartla 20 bin TL hesapta:... Haberi Görüntüle

BORSADA SON DURUM NE?

"Borsa geçen hafta 7 bin 747 puana gerileyerek güzel fırsatlar sunmuştu. Haftayı 7 bin 913 puandan tamamlamıştı" diyen İslam Memiş, "8 bin puan seviyesinin üzerinde tutunma çabası başarılı olur ve 8 bin-8 bin 500 puan aralığında dengelenebilir. Yılı 8 bin puan seviyesinin üzerinde tamamlayabiliriz. Sıkıcı bir yolculuğa başlasa da sabırlı yatırımcısına 9 bin puan seviyesini gösterebilir." ifadelerini kullandı.

17 Temmuz Gram altın fiyatı | Altın ne kadar oldu? 17 Temmuz Gram altın fiyatı | Altın ne kadar oldu? Haberi Görüntüle

DOLAR 30 TL OLACAK MI?

Dolar fiyatlarına ilişkin de açıklamalarda bulunan İslam Memiş, "Dolar haftayı 28,98 lira seviyesinden tamamlamıştı. Hedefim 29,70 lira seviyesi olduğundan bu tarafta beklentim aynı. Belirlediği hedefe gider. Ocak ayı itibariyle 30 liranın normalleşeceği bir süreç bekliyorum." dedi.

12 lira birden fırlayacak! Dolar kritik sınırı aştı: İşte güncel fiyatlar ve beklentiler 12 lira birden fırlayacak! Dolar kritik sınırı aştı: İşte güncel... Haberi Görüntüle

EURO YÜKSELECEK Mİ, DÜŞECEK Mİ?

"Euro haftayı 1,0763 seviyesinden tamamlamıştı." diyen İslam Memiş, "Bir tur daha 1 puan sarkma ihtimali var. Yani dip seviyesi olan 1,0670 seviyesi. Ucuz mu diyenlere, bedava diyorum. Orta ve uzun vadede 1,12-1,15 öngörüm devam ediyor. Bu haftanın en şanslı yatırımcıları Euro alacak olmalı." ifadelerine yer verdi. 

1 milyar dolarlık yatırım yapmışlardı! Çin devi BYD Manisa'ya geldi: Kelebek etkisi bekleniyor 1 milyar dolarlık yatırım yapmışlardı! Çin devi BYD Manisa'ya geldi:... Haberi Görüntüle

ONS ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM

"Ons altın haftayı 2 bin 2 dolar seviyesinden tamamladı. İki hafta önce bin 980 dolar destek seviyesinden bahsetmiştim." diyen Memiş, "Sonra Asya piyasalarındaki 2 bin 148 dolar gördükten sonra korkup “2 bin 20’den bu işi bitirmeli” uyarım vardı. Sonra satış baskısı devam etti." dedi.

"Sanırım bin 980 dolar destek seviyesi bu hafta test edilecek." diyen Memiş, "Bu hafta onsu bekleyenler de oldukça şanslı. Dip seviyesi olarak takip ettiğim seviye, 2024’de 2 bin doların dip olacağını görebiliriz. Elinde dolar olanlar güzel bir fırsat yakalamış olur." ifadelerini kullandı.

Faiz kararı sonrası altın ve dolar fiyatları! Gram altın, dolar kaç TL oldu? Faiz kararı sonrası altın ve dolar fiyatları! Gram altın, dolar... Haberi Görüntüle

GRAM ALTIN YÜKSELECEK Mİ?

"Fiziki tarafta haftayı bin 943 lira seviyesinden tamamlamıştı." diyen Memiş, "Gram altın yatırımcısı, ons altını takip etmeli. Yani, gram altın alacaklar ons tarafını takip etmeli. Ons tarafında beklediğim geri çekilme gram altın tarafında da hissedilir." dedi.

"Takip edeceğim bant aralığı bin 900-bin 940 lira aralığı. Altın alımı yapacakların haftası olduğunu söyleyebilirim." diyen Memiş, "2024 Ocak itibariyle 2 bin lira seviyesinin dip seviyesi olacağı bir sürece hazırlık yapmalı." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading