Yandex Metrica

Brent petrol çakıldı: Motorin fiyatlarına indirim gelebilir: Depoları fullemek için acele etmeyin

Brent petrol ve dolar kurunda yaşanan gelişmeler Türkiye'de akaryakıt fiyatlarını doğrudan etkilemeye devam ediyor. Son olarak brent petrol fiyatlarına yaşanan düşüş iç piyasada indirim beklentisini oluşturdu. Peki 27 Mart 2024 akaryakıt fiyatlarında son durum ne? Benzin ve motorine zam veya indirim gelecek mi? Güncel akaryakıt fiyatları ne kadar?

Ekonomi

07.04.2024, 15:40

27 Mart 2024 akaryakıt fiyatlarında son durum ne? Brent petrol fiyatlarında yaşanan gerileme Türkiye akaryakıt fiyatlarında indirim beklentisi oluşturdu. Peki motorine indirim olacak mı? Akaryakıt fiyatlarında son durum ne? Benzin, motorin ve LPG'de son durum ne? Aracı olan milyonlarca vatandaş arama motoruna, "Motorin, benzin fiyatlarında indirim var mı? Akaryakıt fiyatları kaç TL oldu?" sorularını soruyror. 

Ambalaj fiyatını değiştirmek suç olacak! Fahiş fiyatlara kesin çözüm: Etiket vurgununu bitirecek hamle! Ambalaj fiyatını değiştirmek suç olacak! Fahiş fiyatlara kesin çözüm: Etiket... Haberi Görüntüle

MOTORİN VE BENZİNE İNDİRİM VAR MI? 

Araç sahipleri sık sık arama motoruna akaryakıt fiyatlarında yaşanan gelişmeleri soruyor. Peki motorin ve benzin fiyatlarına indirim var mı? Brent petrol 81,62 dolar seviyesine kadar geriledi. Bu geri çekiliş motorin fiyatlarında indirim beklentisi oluşturdu. 

Kasa ağzına kadar doldu! Merkez Bankası rezerv miktarını açıkladı: Rekor artış piyasaya güven verdi Kasa ağzına kadar doldu! Merkez Bankası rezerv miktarını açıkladı: Rekor... Haberi Görüntüle

27 MART AKARYAKIT FİYATLARINDA SON DURUM?

Peki bugün akaryakıt fiyatlarında son durum ne? Benzin ve motorine yeni güncelleme var mı? 27 Mart 2024 itibarıyla İstanbul'da benzin 43,47 TL, motorin ise 42.03 TL'den işlem görüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Loading