Yandex Metrica

Bitcoin 1 dolarken 'Alın bana teşekkür edeceksiniz' diyen yatırımcıdan yeni tüyo! ' Bu altcoine yatırım yapacağım...'

Bitcoin 1 dolarken 'Alın bana teşekkür edeceksiniz' diyen yatırımcıdan yeni tüyo! ' Bu altcoine yatırım yapacağım...'

Bitcoin'in ilk çıktığı yıllarda ona yatırım yapan ve Youtube kanalından bu dönemlerde az sayıda olan takipçilerine alım yapmalarını söyleyen ünlü yatırımcı Davinci Jeremie, Shiba Inu almak için elindeki XRP'leri sattığını açıkladı. Ünlü Youtuber herhangi bir alım yapıp yapmadığını ise söylemedi.

Ekonomi

30.01.2024, 23:44

Bitcoin‘in ilk yıllarında takipçilerine ona yatırım yapmalarını öneren ve kendisi de ilk dönemlerden beri BTC alan ünlü Youtuber Davinci Jeremie, Twitter hesabından Shiba Inu duyurusu yaptı.

Özellikle 2013 yılında çektiği, “1 dolarlık da olsa Bitcoin alın. Bana teşekkür edeceksiniz” videosu yıllar sonra viral olan ve kendisi de bu sayede tanınmaya başlayan Davinci Jeremie, attığı tweet’le bir kaç gün önce elindeki XRP’leri, SHIB almak için sattığını açıkladı.

360 bin takipçili Twitter hesabından bilgilendirmede bulunan Davinci, “Birkaç gün önce SHIB almak için, XRP’lerimi sattım. Bu konuda iyi hissediyorum” dedi. Ünlü yatırımcının, SHIB alıp almadığını gizli bırakması ise takipçilerinden tepki topladı.

BIST 100 güne yükselişle başladı! 25 Nisan hangi hisse senetleri yükselişte? BIST 100 güne yükselişle başladı! 25 Nisan hangi hisse senetleri... Haberi Görüntüle

'DAHA ÖNCE DE UYARMIŞTIM'

Ünlü yatırımcının bu tweet’ine XRP yatırımcıları da tepki gösterirken, bir takipçisinin, “Sen daha önce de haklı çıkmıştın” sözü üzerine Davinci, “Ben Shib bu kadar yükselmemişken de ondan bahsediyordum” demesi dikkat çekti.

Youtube’da da “Davincij15” adlı bir kanalı bulunan ve burada 320 bin takipçisi bulunan ünlü yatırımcı, 2013’te çektiği videoda “1 dolarlık da olsa Bitcoin alın” yorumunu yapıyor ve ona dolandırıcılık diyenlerin hiçbir araştırma yapmadıklarını belirtiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading