Yandex Metrica

Beyaz peynir kırmızı eti solladı! 1 kilosu bakın kaç TL'ye satılıyor?

Beyaz peynir kırmızı eti solladı! 1 kilosu bakın kaç TL'ye satılıyor?

Enflasyondaki artış gıda ürünlerine de yansıdı. Son zamanlardaki fahiş artışlarla birlikte beyaz peynir, kaşar peyniri gibi ürünler kırmızı et fiyatlarını geçmiş durumda.

Ekonomi

23.01.2024, 20:08

Enflasyon artışıyla birlikte gıda ürünleri de zamlandı. Beyaz peynir, kaşar peyniri gibi kahvaltının vazgeçilmezi ürünler et fiyatlarını geçmiş durumda.

Emekli maaşlarına yapılacak zam ne zaman açıklanacak? AK Partili isim tarih verdi Emekli maaşlarına yapılacak zam ne zaman açıklanacak? AK Partili isim... Haberi Görüntüle

KAŞAR PEYNİRİ 155 TL

Et 115 TL'den, kaşar peyniri ise 155 TL'den satılıyor. Eski kaşar peynirinin fiyatı ise adeta uçtu, en pahalı peynirlerden biri oldu. 

TCMB'den yeni kararlar: Sıkı para politikası duruşunu destekleyici adımlar TCMB'den yeni kararlar: Sıkı para politikası duruşunu destekleyici adımlar Haberi Görüntüle

PEYNİR FİYATLARI NEDEN ARTTI?

CNN Türk'ün haberine göre, süt üreticileri bir süredir yem fiyatlarının pahalılığından şikayet ediyor. Hayvanını beslemekte zorlanan üretici süt üretimini de azaltmış durumda. Çiftçiler ise üretimden vazgeçtiğini söylüyor. Hal böyle olunca peynir fiyatları yükseldi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading