Yandex Metrica

Bayram üstü SSK ve Bağ-Kur'luya 15 bin liralık jest

Bayram üstü SSK ve Bağ-Kur'luya 15 bin liralık jest

Bayram öncesi SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin cebi bayram edecek. Şart aranmadan verilecek 15 bin liralık ek ikramiye, milyonlarca kişinin yüzünü güldürmek için hazır.  

Ekonomi

23.05.2024, 16:29

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine bayram öncesinde 15 bin liralık şartsız, koşulsuz ek ikramiye için çalışmalar başladı.

Bayram ikramiyesine ek verilecek 15 bin liralık ödeme, 16 milyon emekliyi kapsam alanında tutuyor. Kurban bayramı ve ek ödeme ile çifte bayram yaşayacak emekliler, gelişmeleri yakından takip ediyor.

Tek tuşla hemen erişebileceksiniz! Dört bakanlığın komisyonunda kabul edildi: Konut alımında yeni dönem! Tek tuşla hemen erişebileceksiniz! Dört bakanlığın komisyonunda kabul edildi: Konut... Haberi Görüntüle

EMEKLİYE ÇİFTE  BAYRAM

SSK ve Bağ-Kur emeklisi, Kurban Bayramının yaklaşmasıyla çifte bayram hazırlığına başladı. 10 bin TL emekli maaşı alan vatandaşlar, geçim sıkıntı yaşamaya devam ederken her türlü sosyal yardımdan faydalanmak istiyor. Emekli maaşı alan vatandaşlara ikili ödeme sürprizinin detayları belli oldu.

Emekli maaşı alan vatandaşlar hem devletten hem de bankalardan ödeme alabilecek. Bayram öncesinde IBAN üzerinden vatandaşlara 3000 TL bayram parasına ek olarak bankalardan da 15 bin lira ek ikramiye yatırılacak.

ABD enflasyonu sonrası piyasalarda yer yerinden oynadı: Güvenli liman altın tarihi zirveyi gördü! ABD enflasyonu sonrası piyasalarda yer yerinden oynadı: Güvenli liman altın... Haberi Görüntüle

15 BİN İKRAMİYE KURBAN BAYRAMI ÖNCESİNDE  VERİLECEK

Bankalar, emeklilere yönelik bayram hazırlığına başladı. Emekli maaş promosyon ücretlerine zam üstüne zam yapan bankalar, Temmuz zammı öncesinde promosyon ödemelerine de bir güncelleme daha yapabilir. 

17-28 Haziran tarihleri arasında maaş alacak emekliler, bankalardan promosyon ödemesini de hanelerine eklediği taktirde aylık gelirleri en az 25 bin liraya kadar yükselecek. Garanti, emekli maaşını Garanti'den 3 yıl süre ile alma sözü veren emeklilere 15.000 TL'ye varan nakit emekli promosyon fırsatı sunuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading