Yandex Metrica

BAYRAM ÖNCESİ EMEKLİYE MÜJDE: Memura 40 bin, SSK Bağ-kur, EYT emeklisine 30 bin liralık ödeme: O bankalardan 7 bin 500 lira üzeri maaş alanlar dikkat

BAYRAM ÖNCESİ EMEKLİYE MÜJDE: Memura 40 bin, SSK Bağ-kur, EYT emeklisine 30 bin liralık ödeme: O bankalardan 7 bin 500 lira üzeri maaş alanlar dikkat

Kamu bankaları Kurban Bayramı'na kısa süre kalan kredi kampanyalarını duyurdu. Emeklilere ve memurlara yönelik açıklanan kredi paketlerinin detayları belli oldu.

Ekonomi

31.01.2024, 01:53

Emekli ve memura bayram kredisi detayları açıklandı. 3 banka jet hızıyla yeni ihtiyaç kredisi kampanyalarını duyurdu. Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Bankası memur, emekli için kredi kampanyası başlattı. Halkbank, ''Kredi Ödemelerinizi; Aylık eşit taksitli, Artan taksitli, Azalan taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli, Serbest ödemeli olarak yapabilirsiniz.'' dedi. Ziraat Bankası da ''50.000 TL'ye kadar olan krediler için 36 aya kadar, 50.001 TL ve üzeri ile 100.000 TL arası krediler için 24 aya kadar ve 100.001 TL ve üzeri olan krediler için ise 12 aya kadar vade imkânı bulunmaktadır.'' duyurusunda bulundu. İşte banka banka ihtiyaç kredisi kampanyaları...

Araç alacaklara müjde: ÖTV indirimiyle o marka model arabalara dev indirim geliyor! Araç alacaklara müjde: ÖTV indirimiyle o marka model arabalara dev... Haberi Görüntüle

MEMURA İSTER 40 BİN TL İSTER 50 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ!

KAMU ÇALIŞANLARINA ÖZEL KREDİ

Nedir?
Kamuda çalışan müşterilerimizin tüm nakit ihtiyaçları için cazip faiz oranları ve bütçenize uygun geri ödeme seçenekleriyle sunduğumuz bireysel kredi ürünümüzdür.

Ödeme Seçenekleri
Kredi ödemelerinizi;

Aylık eşit taksitli,
Artan taksitli,
Azalan taksitli,
3 ayda bir eşit taksitli,
Serbest ödemeli olarak yapabilirsiniz.

Örnek Ödeme Tablosu

Kredi tutarı: 50 bin TL

Kredi vadesi: 36 bin TL

Aylık faiz oranı (%): 1,95

Tahsis ücreti: 275

Taksit tutarı: 2.102,09

Yıllık toplam maliyet oranı (%): 34,0645

Yıllık toplam maliyet oranı; faiz, tahsis ücreti ve vergileri kapsamakta olup örnek vade ve tutar üzerinden hesaplanmıştır.
Tahsis ücretine %10 Banka Sigorta Muamele Vergisi (BSMV) dahil edilmiştir.
*Kredi faiz oranı; Bankamızdan en az kredi taksit tutarı kadar Açık Hesap açtırmayı, Bankamızdan kredi kartı almayı, en az iki adet otomatik ödeme talimatı vermeyi, Hayat Sigortası yaptırmayı ve Halkbank İnternet/Mobil/Dialog üyeliklerinden en az bir tanesini yaptırmayı talep eden müşterilerimiz için geçerlidir.Hayat sigortası primi, müşterinin yaşı, cinsiyeti ve kredi tutarına bağlı olarak değişmekte olup, 50.000 TL 36 ay vadeli kredi kullanan 35 yaşında erkek müşteri için bir yıllık sigorta primi 368,77 TL'dir.
Halkbank, gerektiğinde kredi şartlarında değişiklik yapma ve krediyi durdurma hakkını saklı tutar.

Nasıl faydalanabilirim?

Kamuda çalışan müşterilerimiz Kamu Çalışanlarına Özel Kredisi 'nden faydalanabilmektedir.

Başvurularınızı;

Halkbank İnternet Şubesi veya Halkbank Mobil Şube'ye giriş yaparak hemen başvurabilir ya da,
Size en yakın Halkbank Şubemizi ziyaret ederek yapabilirsiniz.

Türkiye ve Rusya arasında nükleer enerji teması! Türkiye ve Rusya arasında nükleer enerji teması! Haberi Görüntüle

MUTLU EMEKLİ İHTİYAÇ KREDİSİ

Nedir?
Maaşını Bankamızdan alan veya maaşını Bankamıza aktarmayı taahhüt eden emekli müşterilerimizin tüm nakit ihtiyaçları için cazip faiz oranları ve uygun geri ödeme seçenekleriyle sunduğumuz bireysel kredi ürünümüzdür.

Tutarı ve Ödeme Koşulları
Kredi Ödemelerinizi;

Aylık eşit taksitli,
Artan taksitli,
Azalan taksitli,
3 ayda bir eşit taksitli,
Serbest ödemeli olarak yapabilirsiniz.

Örnek Ödeme Tablosu

Kredi tutarı: 50.000

Kredi vadesi: 36

Aylık faiz oranı (%): 1,89

Tahsis ücreti: 275

Taksit tutarı: 2.077,65

Yıllık toplam maliyet oranı (%): 32,8887

Yıllık toplam maliyet oranı; faiz, tahsis ücreti ve vergileri kapsamakta olup örnek vade ve tutar üzerinden hesaplanmıştır.
Tahsis ücretine %10 Banka Sigorta Muamele Vergisi (BSMV) dahil edilmiştir.
*Kredi faiz oranı; Bankamızdan en az kredi taksit tutarı kadar Açık Hesap açtırmayı, Bankamızdan kredi kartı almayı, en az iki adet otomatik ödeme talimatı vermeyi, Hayat Sigortası yaptırmayı ve Halkbank İnternet/Mobil/Dialog üyeliklerinden en az bir tanesini yaptırmayı talep eden müşterilerimiz için geçerlidir.
Hayat sigortası primi, müşterinin yaşı, cinsiyeti ve kredi tutarına bağlı olarak değişmekte olup, 50.000 TL 36 ay vadeli kredi kullanan 60 yaşında erkek müşteri için bir yıllık sigorta primi 1.201,89 TL'dir.
Halkbank, gerektiğinde kredi şartlarında değişiklik yapma ve kredi kullandırımını durdurma hakkını saklı tutar.

Nasıl Faydalanabilirim?
Maaşını Bankamızdan alan veya maaşını Bankamıza aktarmayı taahhüt eden emekli müşterilerimiz Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi'nden faydalanabilmektedir.

Başvurularınızı;

Halkbank İnternet Şubesi veya Halkbank Mobil Şube'ye giriş yaparak hemen başvurabilir ya da,
Size en yakın Halkbank Şubemizi ziyaret edebilirsiniz.

Bakan Şimşek açıkladı: Enflasyon tahminleri değişti Bakan Şimşek açıkladı: Enflasyon tahminleri değişti Haberi Görüntüle

VAKIFBANK İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI

Tüm ihtiyaçlarınız için 36 aya varan vadeler, cazip faiz oranları ve esnek ödeme seçeneğiyle kamu personeli, özel sektör çalışanları ve emekliler için İhtiyaç Kredisi Kampanyası tüm VakıfBank Şubeleri'nde.

Cep telefonunuz aracılığıyla da İhtiyaç Kredisi Kampanyasına başvuru yapabilirsiniz.

Sms ile Kredi Başvurusu Yapmak İçin;
Aralarında birer boşluk bırakarak KREDI, T.C. Kimlik No., Doğum Tarihi (ggaayyyy), Aylık Gelirinizi yazıp 5724'e SMS gönderebilirsiniz.

Örnek SMS Metni:
KREDI 11111111111 30012000 3000

Kredinizi,

Aylık eşit taksitli,
Artan taksitli
Azalan taksitli
3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli,
3 ayda bir eşit taksitli,
Son taksit balon ödemeli,
Değişken taksitli olarak geri ödeyebilirsiniz.

Kredinin Özellikleri Tablosu:

Kredi Limitleri: 3.000-125.000 TL

Vade Aralığı: 03-36 Ay

Faiz oranı (Aylık): %1.57'den başlayan oranlar

Kredi Tahsis Ücreti: % 0.5+BSMV

* Kredi kampanyasının aylık akdi faiz oranı %1,57'den başlamaktadır. Faiz oranı, kişinin KKB (Kredi Kayıt Bürosu) notuna ve Bankamızdan maaş alıp almama durumuna göre değişiklik gösterir.

Araç sahipleri müjde! O yakıt grubuna indirim kapıda: Gece yarısı 2 lira birden... Araç sahipleri müjde! O yakıt grubuna indirim kapıda: Gece yarısı... Haberi Görüntüle

ZİRAAT BANKASI EYT KREDİSİ

SGK prim borcunuzu ödemek için EYT krediniz Ziraat Bankası'nda!
EYT şartını taşımanız durumunda size özel 1,68'den başlayan EYT kredisine başvurun, hem SGK prim borcunuzu kolayca ödeyerek emekli olun, hem de Türkiye'nin en yaygın şube ağına sahip olan Ziraat Bankası'nın emeklilerimize özel sunduğu fırsatlardan faydalanın.

EYT kredisi başvurusu sırasında SGK prim borcu yazısı gerekmektedir.
Farklı ödeme seçenekleri sunulmaktadır.
50.000 TL'ye kadar olan krediler için 36 aya kadar, 50.001 TL ve üzeri ile 100.000 TL arası krediler için 24 aya kadar ve 100.001 TL ve üzeri olan krediler için ise 12 aya kadar vade imkânı bulunmaktadır.
krediye tüm şubelerimizden hemen başvurabilirsiniz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading